.

.

Оригинална Подложка за вана и душ с цветен модел на Синьо Горско животно, без Бисфенол с Вендузи и Сливными дупки за малки деца (26,9x14,7 инча)

Оригинална Подложка за вана и душ с цветен модел на Синьо Горско животно, без Бисфенол с Вендузи и Сливными дупки за малки

BGN 9.96

Наличност
На склад

✓Нескользящий подложка за баня : 26,9 х 14Не съдържа BPA, латекс и фталатов.Идеално за дома, спа, фитнес зала, вана и душ. ✓Уникален дизайн камъче : това е примесени груб и гладки текстури, които луксозно комфорт на краката, а интервали между дренажни дупки улесняват отвеждане на вода.Докато е прясна, чиста палитра перфектно допълва декора на всяка баня. ✓ Нескользящий подложка за баня : моля, подложка за вана и душ размер на 26,9 х 14.Нашите подложки за вани са оборудвани повече от 100 специални големи нещастници и помагат да се задържат върху гладки, чисти повърхности.Перфектният избор за дома, спа, сауни, вани и душ във фитнеса и още много други. ✓Машинно пране : Нескользящий подложка за вана могат да се перат в машина, за него е лесно да се грижи.Лесен за почистване : може просто да се откажат подложка за пишеща машина и се измива със студена вода, с мек перилен препарат (без белина) и лек цикъл.След това се мотае да изсъхне.Ние ви препоръчваме периодично, изплакнете и се изсушава на въздуха подложка за вана, за да премахнете мазни и хлъзгави плака, която може да се образува с течение на времето. ✓100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!Ако не сте доволни от своите подложка за къпане или по някаква причина, свържете се с нас за да получите пълно възстановяване на парите. ✓Нескользящий подложка за баня : 26,9 х 14.Не съдържа BPA, латекс и фталатов.Идеално за дома, спа, фитнес зала, вана и душ. ✓Уникален дизайн камъче : това е примесени груб и гладки текстури, които луксозно комфорт на краката, а интервали между дренажни дупки улесняват отвеждане на вода.Докато е прясна, чиста палитра перфектно допълва декора на всяка баня. ✓ Нескользящий подложка за баня : моля, подложка за вана и душ размер на 26,9 х 14.Нашите подложки за вани са оборудвани повече от 100 специални големи нещастници и помагат да се задържат върху гладки, чисти повърхности.Перфектният избор за дома, спа, сауни, вани и душ във фитнеса и още много други. ✓Машинно пране : Нескользящий подложка за вана могат да се перат в машина, за него е лесно да се грижи.Лесен за почистване : може просто да се откажат подложка за пишеща машина и се измива със студена вода, с мек перилен препарат (без белина) и лек цикъл.

Опции за продукта

Свързани продукти