.

.

Комплект за защита от деца - 8 бр. Магнитни брави и 50 бр. Луксозен комплект сигурност за шкафове и чекмеджета, Регулируеми капаче за защита на деца, ъглови огради и ме?

Комплект за защита от деца - 8 бр. Магнитни брави и 50 бр. Луксозен комплект сигурност за шкафове и чекмеджета, Регулируеми

BGN 3.00

Наличност
На склад

Този комплект е идеален за родители, които искат да се гарантира сигурността на домовете за своите децаКомплектът включва 8 на магнитни брави, шкаф и 50-нов комплект за защита от деца Deluxe за пълна защита от деца. "Луксозен комплект за защита от деца 50шт включва в себе си 10 регулируеми многофункционални ключалки, 12 гъвкави замъци, 16 пяна дъски ъглови факт и 12 мебелни колани срещу преобръщане.Гъвкави ключалки и брави защитават вашите чекмеджета и шкафчета на място, недостъпно за деца (до 5 години).Ъглови огради предпазват от остри ръбове, а мебелни презрамки предотвратяват преобръщане ".8 магнитни брави на гардероба са лесни за инсталиране и работа на всички предварително повърхности, като дърво, стъкло, мрамор и метал.Те са снабдени с трайни самозалепваща лента 3 М и издържат на усилието на изваждане до 41 кг.Интелигентен дизайн, с големи притежатели на лепило е скрит и е невидим отвън и не разваля външния вид на вашия интериор.С комплект за защита от деца Inaya Complete можете да бъдете спокойни, знаейки, че вашите деца са в безопасност у дома.Комплект предлага цялостно решение за защита на вашия дом от деца, а самите изделия са лесни за инсталиране и използване.Комплект за защита от деца Inaya Complete е достъпен и ефективен начин за осигуряване на безопасността на вашия дом за децата си.Не се поставя под заплаха безопасността - закупете този комплект днес и се наслаждавайте безпроблемно родителски опит.Комплект от 8 магнитни брави и 1 ключ : Дайте на децата си свободата на безопасно движение в къщата с магнитни брави за шкафове Inaya baby проверка.Брави са съвместими с всички съвременни вътрешни помещения като кухня, баня с тоалетна, спалня, дневна, килер и др.Комплект от 8 магнитни брави и 1 ключ : Дайте на децата си свободата на безопасно движение в къщата с магнитни брави за шкафове Inaya baby проверка.Брави са съвместими с всички съвременни вътрешни помещения като кухня, баня с тоалетна, спалня, дневна, килер и др.

Опции за продукта

Свързани продукти