.

.

ВЕСЕЛА ПАРТИ 60 Еднократна употреба Златни Пластмасови Десертни Мисок, 12 унции Суповых Мисок, Златна Лейси Украса за Коледа и Деня на Благодарността, Висококачеств?

ВЕСЕЛА ПАРТИ 60 Еднократна употреба Златни Пластмасови Десертни Мисок, 12 унции Суповых Мисок, Златна Лейси Украса за Коледа

BGN 1.67

Наличност
На склад

Пластмасови чаши със златен деколте са идеални за сватби, партита, рождени дни, празници и на всички други случаиНашите пластмасови чаши Gold дантела в опаковка от 60 броя - идеалният избор за подаване на вашите гости на салати, gruels, супи, десерти, предястия и много други. 【МАТЕРИАЛ-високо КАЧЕСТВО】 Нашите пластмасови чаши, изработени от хранително-пластмаса, не съдържат BPA и трайни.Перфектен за ежедневна употреба и помага да се осигури здравословен начин на живот. 【ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН】 Тези купата от бяло злато, украсени с атрактивни златен завързана ръб, ще донесат усещане за финес и елегантност на вашата луксозно парти.Всяка пластмасова купа има широк ръб, който може лесно да вдигне, при тази супа не ще ошпарен и не расплескается. 【СПЕСТЕТЕ време и се НАСЛАДЕТЕ на страна】 за Еднократна употреба чаши за парти правят пролетно почистване след парти-бързо и лесно, можете да ги повторно изплакване на ръка с хладка вода, което прави процеса на събиране на реколтата на гостите е по-удобно. 【Перфектен размер】 В тази правене на обемна опаковката е включена 60 чаши с размер на 12 унции. За еднократна употреба кът чаши може да се използва за плодове, салати, шоколадови бонбони, десерти, супи и много други.Моля, не разогревайте салата за десерт в микровълнова фурна. 【Е идеален за ВСИЧКИ поводи】 Тези висококачествени пластмасови купички за супа са много подходящи за всички партита и елегантни събития, включително сватби, партита, празнични вечери, коктейл партита и кетъринг.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Направете хранене и почистване безгрижни, с помощта на тези пластмасови сватбени чаши.

Опции за продукта

Свързани продукти