.

.

ALREMO HUANGXING - Домакински Мини-Метла за Молец, Настолна Метла, Креативен Инструмент за Почистване на Клавиатури, Четка за зъби, Набор от пластмасови совков (Цвят: Синьо)

ALREMO HUANGXING - Домакински Мини-Метла за Молец, Настолна Метла, Креативен Инструмент за Почистване на Клавиатури, Четка

BGN 18.92

Наличност
На склад

1 Изработен от висококачествен полипропилен, той е лесен, красив и практичен. Комбинация метла и лопата за смет позволява лесно изтриване на отпадъци с плотове, цепки и други места. Фини четки за коса, силна чистящая способност, могат лесно изтриване на дребен прах от масата, лесно премахване на петна. Вградена конструкция ви позволява да поставите метла в лъжичка за боклук, за по-лесно съхранение. Благодарение на дизайна с малък отвор може да се мотае и да се съхранява след употреба, спестяване на място. Изработен от висококачествен полипропилен, той е лесен, красив и практичен. Комбинация метла и лопата за смет позволява лесно изтриване на отпадъци с плотове, цепки и други места. Фини четки за коса, силна чистящая способност, могат лесно изтриване на дребен прах от масата, лесно премахване на петна. Вградена конструкция ви позволява да поставите метла в лъжичка за боклук, за по-лесно съхранение. Благодарение на дизайна с малък отвор може да се мотае и да се съхранява след употреба, спестяване на място.Преди всичко, желая ви приятно пазаруване, пожелавам ви добро настроение, ако ви харесва, моля, помогнете ни препоръча стоки на вашите приятели.Описание : Материал : Ррразмер : 14*20,5 см 12*19 Смупаковка в комплекта : 1 бр. мини четка за почистване на работния плот, малка метла, определени за молец Забележка : поради различните методи на измерване точност на измерване в 1-3 см е разумен обхват.Благодарим ви за закупуването на нашите продукти, всеки един продукт е внимателно разработен и напълно тествани за осигуряване на качество, моля, бъдете сигурни в употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти