.

.

I00000 150шт Златни Пластмасови Чинии за Еднократна употреба Зелени Пластмасови чинии със Златен Ръб, за Еднократна употреба Прибори: 30 Зелени места за хранене чинии, 30

I00000 150шт Златни Пластмасови Чинии за Еднократна употреба Зелени Пластмасови чинии със Златен Ръб, за Еднократна употреба Прибори:

BGN 21.57

Наличност
На склад

I00000 създаден за стил и комфортНие обичаме да украсяват всяко събитие стилни, гъвкави, издръжливи еднократна употреба уреди за партита.Ние предлагаме най-добрата пластмасова купа за всякакъв вид кетъринг - от доставчици на обществено хранене до организаторите на партита и домашни майстори.Ние ще ви помогнем да обслужва гостите на вашата сватба, в душата си, в барбекю на открито или на корпоративни мероприятия.ВИСОКО КАЧЕСТВО : Златни пластмасови чинии за еднократна употреба с прибори за хранене, не съдържат бисфенолаА, хранително пластмаса и ултра силна пластмаса. Трайно и постоянно качество на продукта ефективно предпазва от счупване и огъване, отлично подходящ за всякакъв вид ястия.Комплект прибори за хранене от два тежкотоварни златен пластмаса с гладки ръбове и блестящ, достоен за цвят осигурява безопасно и приятно яденето.УНИКАЛЕН И ЕЛЕГАНТЕН : Елегантно събитие трябва да бъде украсена с готини и модни тарелками.Комбинацията от зелено и златно, сблъсък простота и благородство, правите впечатление на приятелите и семейството си със своите луксозни зелени пластмасови за еднократна употреба тарелками с злато покритие.УДОБЕН закупуване на опит.Ако имате някакви неприятни впечатления от покупки, моля, свържете се с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си и да ви позволи да получите 100% удовлетвореност. 30 места за хранене чинии с Размер : 10,25 инча. 30 Десертни чинии, размери : 7,5 инча. 30 Размер на ножа : 7,6 инча. 30 Размер на вилиците : 7,6 инча. 30 Размер лъжици : 7,5 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти