.

.

Четка за миене на пода, YCUTE 54 , с Дълга дръжка от неръждаема Стомана, с 7,4 , Четка за фугиране на повърхността за Почистване на Палубата, Гараж, Кухня, стени, Баня, тоале?

Четка за миене на пода, YCUTE 54 , с Дълга дръжка от неръждаема Стомана, с 7,4 , Четка за фугиране на повърхността за Почистване

BGN 8.16

Наличност
На склад

【Дълга дръжка】 дълъг стълб от неръждаема стомана с дължина 54 инча, който помага да запазите гърба и коленетеВече не е необходимо да се катерят, клякам, да се катерят или да падне на колене, за да изчистите слепи зони на пода, ъглите на стените и санитарен възел. 【Упорити твърда четина】 Вградена в главата от пет серии на плавниците, тя не се износва и не пада лесно, тя е достатъчно твърда, за да може да се прикрепя към нея усилия, както и бързо да премахнете всички замърсявания. 【Кръгла резба】 Тя е доста устойчив и фиксирана, се използва с кръгла резба за подвързване на отделни дръжки, никога няма да се притеснявате, че четка за почистване ще падне след по-дълъг подметания. 【Удобно и спестява място】 В комплект три отделни полюса, които можете лесно да инсталирате или разглобявате сами.Регулиране на дължината от 20 "до 54".Освен това, отвор за захващане може да се махне или да се мотае по всяко време. 【Широко приложение】 Ви е удобно почистване навсякъде, където искате, например, мръсни стени, мазни петна по пода, ъгли, кухини и линия фугиране.Се използва не само за украса на стените, кухня, баня, но също е добре, подходящи за гараж, тротоар, тераси, стадион и много други вътрешни или външни повърхности.Чистящую четка може да се използва не само за външни работи, като в кухнята, линията за пол и фугиране на пукнатини и т., но и за външните работи, такива като басейн, тераса и вътрешен двор.Характеристика на продукта : ✓ Регулируема полюс 54 инча : това е най-добрият избор за вас, да запазите коленете и гърба. ✓ Регулиране на дължина в зависимост от вашите нужди : дължина от 20" (1 пръчка) с до 50" (3 прът) може да бъде променена в съответствие с вашите нужди.Той може да се използва и вашите деца. ✓ Здрава глава на четка : пет линии твърда четина вътре, няма да се притеснява загуба по време на почистване. ✓ Добър улавяне : дръжка от неръждаема стомана с ширина 1 сантиметър осигурява лесен захват на ръката.

Опции за продукта

Свързани продукти