.

.

PATKAW 2 елемента джудже хамстер Туннельная Играчка Малки Играчки За домашни любимци Тръба Играчка джудже хамстер детски Играчки за Дъвчене Морски Свинчета Игралнат?

PATKAW 2 елемента джудже хамстер Туннельная Играчка Малки Играчки За домашни любимци Тръба Играчка джудже хамстер детски Играчки

BGN 3.00

Наличност
На склад

ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ за ХАМСТЕРИ - Облекчаване на стреса при вашите домашни любимци, не им дават да залъгва собствените си клетки или друга мебелДЪРВЕН ТУНЕЛ ХАМСТЕР - Хомячьи лабиринтные тръба ще доставят удоволствие на вашия домашен любимец и ще с часове да наблюдава неговите игри.ИГРАЧКА-ТУНЕЛ ЛАБИРИНТ за хамстери - тя ще доставят удоволствие на вашия домашен любимец и ще с часове да наблюдава неговите игри.Страхотна площадка за игри и отдих както за хамстер, така и за малкия таралеж.ЛАБИРИНТ ЗА МИШКИ Произведен от първокласна естествена дървесина, забавен и безопасен за вашите малки домашни любимци.КЛЕТКА-лабиринт за хамстери - Забавна играчка за вашето хамстер, ще донесе повече радост и удоволствие на вашия домашен любимец ще е приятно преживяване за използване.Пратката включва 2 x играчки Характеристики -Цвят : както е показано на фигура лабиринт от чинчила -Материал : дървен лабиринт за малки животни -Размер : около 22,00 X22,00 X5,00 см/8,65 X8,65 X1 играчка за хамстер. - Може да бъде като къща за хамстер, така и за декорация за вашия домашен хамстер. - Поддържайте здравето и активността на вашите хамстери и помагайки им да се справят с околната среда в забавна форма, с помощта на играчки за дъвчене зайци. - Добра пристанище за вашия малък домашен любимец, което гарантира, че вашият любимец ще бъде добра дневна играчка за упражнения. - Идеален за хамстери, един gerbil, чинчили и други малки животни, а също и образователни играчки. - Забавна играчка за вашето хамстер, ще донесе повече радост и удоволствие на вашия домашен любимец ще е добър опит за използване на дървена къща хомячий лабиринт.Информация за стоки Hamster tunnel Това ще на вашия домашен любимец щастлив игра и вие ще бъдете с часове да се забавляват, гледайки техните игри.забавна играчка-джудже хамстер е Подходяща за много малки животни, като хамстери, хамстер, мишка и така нататък.Играчка за домашни любимци, Тази играчка-тунел лабиринт за хамстери, произведени от надежден дървен материал, трайна и практична.

Опции за продукта

Свързани продукти