.

.

Контейнер за Баня с Пясък за Хамстери Hamiledyi, Вана с Пясък за по-Малки Животни, Дървени Душ, Баня и Копалка, котешката тоалетна за Хамстери, Плъхове, Мишки, един gerbil, Та?

Контейнер за Баня с Пясък за Хамстери Hamiledyi, Вана с Пясък за по-Малки Животни, Дървени Душ, Баня и Копалка, котешката

BGN 1.33

Наличност
На склад

1 Натурален материал от масивно дърво, просторен и устойчиви на грызению. Отделението е скрит и може да се използва като баня или тоалетна за хамстери.Хомячки обичат да копаят дупки и да позволи на мишки валя в голямо пространство. Вкрапленный дизайн, цялата педала напреднала, че да е удобно за почистване.На най-горната дъска може да инсталирате колела за бягане или купички за храна, което спестява място в клетката. Ние сме проектирали почти една трета от площад пясък така, че тя е била на покрива, като при скривалището, където си малки животни ще се чувстват в безопасност, след къпане и вздремнут. Размерът на продукта е 11,9 X7,9x4,6 инча, моля, уверете се, че във вашата клетка или местообитания достатъчно място за настаняване, преди да купите.Тя е подходяща за хамстери джуджета плъхове, златните мечки, един gerbil и други малки домашни любимци.Материал : дърво Размер : Малка : 11,9 X7,9x4,6 инча Забележки : - В комплекта е включен само баня за хамстер. - Моля, обърнете се към неизмерими.Малка грешка на измерване, разрешени в рамките на нормалните граници. -Заради монитор, камера или други фактори може да има малка разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт. опаковъчен лист 1 х самостоятелна стая за хамстер.

Опции за продукта

Свързани продукти