.

.

Alipis Колелото за Таралежи, Колело за Хамстер, Летяща Чиния, Пластмасово Колело за Безшумни упражнения за домашни Любимци, Играчки за обучение на Хамстери, за Морски ?

Alipis Колелото за Таралежи, Колело за Хамстер, Летяща Чиния, Пластмасово Колело за Безшумни упражнения за домашни Любимци,

BGN 5.66

Наличност
На склад

- Пластмасово колело за упражнения за малки домашни любимци : за вашите малки любимци е по-удобно да живеят в бесшумном колело за бягане - Нескользящий бягаща диск : Нашите спортни колело за хамстери малък диаметър са подвижни конструкция на вала, който може лесно да се почистват чрез триене с кърпа. - Колелото за упражнения с малки домашни любимци : колело за хамстери не позволява на малки животни е забавно да се играе.Но малките животни също могат да играят добра роля в упражнения по време на развлечения. - Спортно колело за бягане с упражнения : колело за бягане с малки животни идеално съчетава в себе си забавление и спорт. - Колело за бягане на хамстер : Това е тихо колело за хамстер може да направи вашия хамстер по-активни и здрави, а също така да се удължи животът му. - Пластмасово колело за упражнения за малки домашни любимци : за вашите малки любимци е по-удобно да живеят в бесшумном колело за бягане. - Нескользящий бягаща диск : Нашите спортни колело за хамстери малък диаметър са подвижни конструкция на вала, който може лесно да се почистват чрез триене с кърпа. - Колелото за упражнения с малки домашни любимци : колело за хамстери не позволява на малки животни е забавно да се играе.Но малките животни също могат да играят добра роля в упражнения по време на развлечения. - Спортно колело за бягане с упражнения : колело за бягане с малки животни идеално съчетава в себе си забавление и спорт. - Колело за бягане на хамстер : Това е тихо колело за хамстер може да направи вашия хамстер по-активни и здрави, а също така да се удължи животът му.Описание - Цвят : Случаен цвят - Материал : пластмаса и стомана.-Размер : 18,00x18,00x12,00 см/7,07x7,07x4,72 инча.Пратката включва 1 х колело за упражнения за хамстер.

Опции за продукта

Свързани продукти