.

.

Чанта-Переноска за домашни любимци, джудже хамстер, Дишаща Чанта за Носене с пагон за Таралеж, Захарен Планер, Чинчила, Морско Свинче, на Протеин (в Синьо)

Чанта-Переноска за домашни любимци, джудже хамстер, Дишаща Чанта за Носене с пагон за Таралеж, Захарен Планер, Чинчила, Морско Свинче,

BGN 1.33

Наличност
На склад

❤【Размер】 (ДхШ) 10,6x8,65 инча / 27x22 см, дължина на раменния колан : 18,86-35,37 инча / 48-90 виж ❤【СИГУРНОСТ】 цип е безопасна, удобна и позволява лесно впускать и освобождаване на домашен любимец ❤【МАТЕРИАЛ】 Дебел кратък плюшено материал може да се пере и в него домашен любимец ще бъде топло. ❤【РЕГУЛИРУЕМА】 Регулируема каишка за носене със себе си.Това ви позволява лесно да отидете на екскурзия с вашия малък домашен любимец. ❤【ДИШАЩА】Мрежест дизайн в горната част на чантата позволява домашен любимец да диша по-равномерно, а вие също можете да се сложи нещо в чантата, че вашият домашен любимец е по-добре защитени.Технически характеристики : Материал : кратък плюшени Цвят : син, зелен, розов (по желание) Размер : (ДхШ) 10,6x8,65 инча / 27x22 см Дължина през рамо : 18,86-35,37 инча / 48-90 см Функции : Не само за хамстер, но и за вашата чанта или опаковката.Ефективно предотвращайте нахлуването на студ за вашия домашен любимец искал да остане в чантата вътре.Чанта за домашни любимци малка, тя е лесно да носите със себе си.Можете да вземете любимия си домашен любимец се насладите на пейзажа отвън.Ако не искате да използвате колан, може да го разтоварят и поставят на удобно място.Самият колан може да се регулира, така че вашият домашен любимец е бил доволен от преживяването.Пратката включва : 1 х чанта за пренасяне на домашни любимци Забележки : 1. Размера на чантата зависи от големината на вашия домашен любимец.Моля, потвърдете размер, преди да купите. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Добре дошли в нашия магазин, пожелавам ви приятно пазаруване!Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения.Ние просто искаме да ви осигури задоволителен опит покупки в нашия магазин.

Опции за продукта

Свързани продукти