.

.

Ipetboom 1бр Подарък Хомячки Забавни Мишката Светеща Светкавица Летяща Играчка Прозрачни Аксесоари Животни Играчка За Бягане Минава Таралеж Клетка Скуката Пластмасо?

Ipetboom 1бр Подарък Хомячки Забавни Мишката Светеща Светкавица Летяща Играчка Прозрачни Аксесоари Животни Играчка За Бягане

BGN 1.33

Наличност
На склад

СПОРТНО колело за домашни любимци - Увеличете триене и нескользящие ленти, за вашият домашен любимец не падна топка за бягане на хамстер.Топка за ЗАНИМАНИЯ с хомяком-подходящ за повечето малки домашни животни, като хамстери, златна мечка, катерица, таралеж. КОЛЕЛО за упражнения със хомяком-Нескользящая ивица предпазва вашия домашен любимец от подхлъзване и падане поради инерцията по време на джогинг.ХАМСТЕР, УПРАВЛЕНИЕТО НА ВОЛАНА - С помощта на пластмасовия материал, който не се плъзга и не хапе, vi, ИГРАЧКА ЗА ХАМСТЕР - С помощта на пластмасовия материал, който не се плъзга и не хапе, i. Предпоставка включва 1 х топка за упражнения за Хамстер Характеристики -Размер : прибл.72in Забавна играчка за домашни любимци. - Материал : Пластмасов Ходово колело. - Прекрасен външен вид и срок на годност, се грижат за здравословния растеж на домашни любимци джудже хамстер беговое колелото. - Нескользящая ивица предпазва вашия домашен любимец от подхлъзване и падане поради инерцията по време на джогинг в клетка за малки животни. - Премахва скуката и повишава нивото на активност, като осигурява на вашия домашен любимец е забавно място за игра на спортно колело за чинчила. - Добър избор за подарък за вашите приятели, които имат хамстер или малък домашен любимец джудже хамстер мигащи топчета. - Цвят : Сърдит топката случайно цвят. - Я прозрачен дизайн ще ви позволи да видим ясно, докато хамстер изпълнява упражнение "Убежище хамстер".Информация за товареhamster Колело за упражнения искате да имате топка за упражнения за хамстер?Тогава нашият пластмасова топка за упражнения - един от най-добрите варианти за вас.топка за практикуване на хомячком С тази топка за упражнения вашите хомячки ще бъдат здрави и енергични.джудже хамстер, тичащ зад волана, можете да го дари своето семейство и приятели, които се отглеждат хамстери.

Опции за продукта

Свързани продукти