.

.

Малко хамак за домашни любимци, Аксесоари за клетки за легла, Хамак За беличьего Хамстер, Окачен Спален чувал за домашни любимци. (Розов)

Малко хамак за домашни любимци, Аксесоари за клетки за легла, Хамак За беличьего Хамстер, Окачен Спален чувал за домашни любимци.

BGN 20.12

Наличност
На склад

Описание : Хамак за малки животни, осигурява удобно място за забавление на домашни любимци в рамките на деня!Осигурете място за почивка след товаВсеки хамак е оборудван с четири здрави метални катарами от неръждаема стомана, така че можете да го инсталирате и надеждно да се свържете с произволен проводному къща за домашни любимци!Подходящи за малки домашни любимци, като чинчила, мишки, хамстери, морски свинчета, експериментални зайци и птици.Характеристики : 1. Достатъчно за настаняване на двама морски свинчета или други малки домашни любимци. 13,38 инча дължина и 13,38 инча широк, че е топло и удобно за малки животни. Изработени от удобен, мек и висококачествен плюшено подкладочного материал, тя е идеалното място за вашите домашни любимци, като им позволява безопасно и топло да се спи или си играе в хамак. Трехслойная дизайн на совалката за домашни любимци може да се извърши под формата на спокойна хамак или плоски тунела.Осигурете вашия домашен любимец е най-удобна чанта-гнездышком. Напълно използвайте голямо пространство клетки.Хамак - това винаги е добър аксесоар за клетките.Клетката може да се направи по-голямата част, осигуряването си в клетката с помощта на скоба. Ръчно пране и 100% машинно пране, лесно за почистване (трябва да се свали на 4 метални куки).Технически характеристики : Материал : плюш + метална кука Цвят : както е показано на Размера на продукта : 34x34 см/13,38x13,38 инча Тегло на продукта : 0,4 кг.

Опции за продукта

Свързани продукти