.

.

Ipetboom 2 елемента Къща Гнездо Случаен Заек Заек с Ежиком Малки Хомячки Животни Прости Домашни Животни Годишният Хамстер Готин Спален уред, който Зайо Подслон Коте Ле?

Ipetboom 2 елемента Къща Гнездо Случаен Заек Заек с Ежиком Малки Хомячки Животни Прости Домашни Животни Годишният Хамстер Готин Спален

BGN 3.00

Наличност
На склад

Охлаждаща легло за дребни животни : Добър материалНашият продукт е изработен от висококачествен PVC материал. , е безопасно и полезно за здравето, и. Къща-легло за хамстер : часове забавление за вашия любимец.Лек материал от PVC, не се притеснявайте за това, че сте сломаетесь и ще укушены.Готин, лъскав, красив, за многократна употреба, бързо се понижава температурата на тялото домашен любимец.Одеало за домашни любимци с самоохлаждением : Висококачествен PVC материал, безопасен за вашия хамстер, тя може да бъде безопасно.Дизайнът е много модерен, той е много добър за поддръжка на вашите домашни любимци.Легло за отвеждане на топлината : - Този продукт може да осигури на вашия домашен любимец трайно място за легнало, когато това е необходимо в горещите летни дни, за да ги охлади. Охлаждаща легло за малки домашни любимци : Добър материал.Нашият продукт е изработен от висококачествен PVC материал. , е безопасно и полезно за здравето, и. Къща-легло за хамстер : часове забавление за вашия любимец.Лек материал от PVC, не се притеснявайте за това, че сте сломаетесь и ще укушены.Готин, лъскав, красив, за многократна употреба, бързо се понижава температурата на тялото домашен любимец.Одеало за домашни любимци с самоохлаждением : Висококачествен PVC материал, безопасен за вашия хамстер, тя може да бъде безопасно.Дизайнът е много модерен, той е много добър за поддръжка на вашите домашни любимци.Легло за отвеждане на топлината : - Този продукт може да осигури на вашия домашен любимец трайно място за легнало, когато това е необходимо в горещите летни дни, за да се охлади.Кръст Бод Пакет включва 1 x легло за домашни любимци 1 х охлаждащ подложка за домашни любимци, Особености - Очарователно и удобно охлаждащо гнездо за хамстер за малки животни, много практичен охлаждащ мат. -Изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност, ефективно охлаждане на гнездото за охлаждане на домашни любимци при висока температура. -Материал : PVC клетка за зайци в стая -Изработена от PVC материал, тя може да осигури на вашето хомяку добър сън и удобни ежедневни занимания в яслите за зайци.

Опции за продукта

Свързани продукти