.

.

80UncleKimby Украса за Хелоуин - 3 бр., Страшни Осветени Вещици, Держащиеся за Ръце, Реквизит, декорация за двора, Улицата, Ужасни Аксесоари за Партита (Изисква сглобяване, ?

80UncleKimby Украса за Хелоуин - 3 бр., Страшни Осветени Вещици, Держащиеся за Ръце, Реквизит, декорация за двора, Улицата,

BGN 0.67

Наличност
На склад

Светещи вещица Хелоуин, держащиеся за ръце, подпори - Включва 3 страховити вещица Хелоуин със светещи главиТе идват не в пълна форма, се изисква сглобяване. 5-подножието малки вещица за Хелоуин в реален размер - аксесоари включва 3 бр. въздушни подпори за изправяне, 3 бр. черна мека кърпа с шапка вещица на върха, 3 бр. потопяеми RGB led светлини (13 цвята за промени, многорежимные), 12 бр. въдица с дължина 32,8 фута, дистанционно управление за осветление.Настройте ги и нека те ще съживят вашия сцената в двора на Хелоуин!.Съберете си вещиците на Хелоуин, ръка в ръка в продължение на няколко минути (приложено дистанционно управление) - Първо надуйте надуваем подпори, след това напълнете дъното на водата, която ще му помогне да се задържи на мястото, след което поставете led RGB в джоб, който се намира в задната част на главата, и заключителни надуваем обект в кърпа.Когато я поставяте на открито, трябва да използвате приложените колове, и на въжето, които ги предпазват от падане на вятъра.На последно място съединете тъканта, за да се случи това, че вие се дръжте за ръце.Сцена с изтърпяване на наказанието в двора на Хелоуин, держащимися за ръце - Тези три ведьминых подпори за Хелоуин могат да се настанят около котел или дърво в двора, в редица на пътя, веранда, косене на трева.Можете също да използвате приложено дистанционно управление за промяна на цвета на главата, и дори са на разположение няколко режима на показване на избор!.Украса за Хелоуин - Напугайте своите съседи и деца, патрулирующих улицата, за да угоди на тях в този Хелоуин тези жуткими веранди служители на изтърпяване на наказанието!.Светещи вещица Хелоуин, держащиеся за ръце, подпори - Включва 3 страховити вещица Хелоуин със светещи глави.Те идват не в пълна форма, се изисква сглобяване. 5-подножието малки вещица за Хелоуин в реален размер - аксесоари включва 3 бр. въздушни подпори за изправяне, 3 бр. черна мека кърпа с шапка вещица на върха, 3 бр. потопяеми RGB led светлини (13 цвята за промени, многорежимные), 12 бр. въдица с дължина 32,8 фута, дистанционно управление за осветление.

Опции за продукта

Свързани продукти