.

.

Вратата подложка на открито на входа на къщата - 30 x 17,5 Черни Нескользящие добре дошли на тепиха на открито, за да влезете в помещение, Нископрофилен мат етаж, за да в?

Вратата подложка на открито на входа на къщата - 30 x 17,5 Черни Нескользящие добре дошли на тепиха на открито, за да влезете в помещение,

BGN 3.00

Наличност
На склад

? Този сладък черен мат входната врата е идеално ще се впишат във вътрешен или външен интериор на вашия дом, апартамент или фермерска къщаМат ще се превърне в чудесно допълнение към вашия парадным и заден вратата, коридор, стълбище, тераса, гараж, пране, бъдем един балкон, кухнята, банята или на всяко място с интензивен трафик. ? Нашият добре дошли подложка е изработена от устойчив материал PVC премиум-клас.Лесен за почистване : просто разклатете го отвън, и голяма част от мръсотия ще падне с подложка.Подметите или пропылесосьте подложка за бърза и лесна дълбоко почистване на килима.Най-ефективният метод за почистване е промиване на входа на килима с помощта на маркуч. ? Нескользящая лигавицата на нашето външно подложка предпазва от падане, докато го държи на място. [Забележка] Използвайте мат само на сухо пода.Водата под мат входа може да доведе до пропуск. ❤️ Декорирайте входната зона или създаване на приятен и стилен интериор с помощта на нашия низкопрофильного добре дошли на килима. Перлено бял рисуване "здравейте" е разработен специално за домашни приветствените постелки.Поздравително съобщение ще посрещне вас и вашето семейство у дома всеки ден.Фигура трайни и не избледняват и не пада след измиване. ? Размер на нашето черно подложка за антре (17,5 х 30 см), подходящи за всяко помещение.Нископрофилен дизайн на входния подложка с дебелина 0,6 инча гарантира, че вратата не заедет на постелката при отваряне и затваряне.Идеален за ежедневна употреба в зони с интензивен трафик.

Опции за продукта

Свързани продукти