.

.

Интелигентна камера за хранене на птици BROAIMX, Камера с 1080P HD резолюция, Автоматично Снимане на видео с птици и соларен панел, заявлението Уведомява При откриване на ?

Интелигентна камера за хранене на птици BROAIMX, Камера с 1080P HD резолюция, Автоматично Снимане на видео с птици и соларен панел,

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Интелигентни AI идентифицира повече от 11 000 вида птици】 Помещение BROAIMX smart bird camera използва независимо разработена технология за интелигентно разпознаване на AI, за да могат да се разпознават повече от 11 000 видаПатентован дизайн, което е благоприятно за птиците, акрилна бяла дъска, на която се вижда храната вътре, е особено привлекателен за пристигащи птици. 【Помещение за птици с 1080 P HD резолюция】 Камера с висока разделителна способност 1080 P, 2 мега пиксела, широк зрителен ъгъл 130 градуса позволява да следите посещающими птици през деня и през нощта.По всяко време можете да го управлявате с вградена камера чрез мобилно приложение за правене на снимки на птици и записва динамични клипове с птици.А за птици са оборудвани с вграден двупосочен микрофон, който ви позволява да слушате птици, гледайки ги. 【Интегриран слънчев панел】 Вграден ниска батерия с капацитет 5200 mah може да работи около 4 месеца в режим на готовност при нормални условия.Електромера точна статистика мощност, синхронизация на мощност в режим на реално време и аларма за нисък заряд на батерията оборудване. Слънчеви панели осигуряват постоянен източник на храна за скворечника. 【По-стабилна връзка 2.4 G wifi】Камерата поддържа Wi-Fi интернет само на 2.Телефон и камерата трябва да бъдат свързани към Wi-Fi 2.4 G едновременно.Ефективно разстояние Wi-Fi умна хранилки за птици е около 10 м. Изберете място с най-силен сигнал на Wi-Fi за инсталация.Ако сигнал за покриване на Wi-Fi е слаб, можете да добавите ретранслатор за усилване на мрежовия сигнал. 【Мултиплейър обмен на】 Умни хранилки за птици могат да споделят няколко устройства.Поддръжка на 4 мобилни телефони, за едновременно гледане на онлайн, стига да има мрежа, можете да се свържете и да гледате по всяко време и на всяко място.Поддържайте приложение на HRISTO за Android, IOS, облачное съхранение на Doodle, Alexa и Google Assistant, както и продължавайте да разшири функциите на разширяване на трети страни платформи.Не забравяйте да споделяте с близки, приятели и партньори, когато вие сте щастливи. 【Творческа update】 Уникален дизайн скоба за птици, може да бъде гъвкаво, разглобена, което увеличава значително зоната на активност на птиците. оборудвана с високоскоростен TF карта 64 G, може да се съхранява колкото се може повече снимки и видео, колкото желаете. 【Интелигентни AI идентифицира повече от 11 000 вида птици】 Помещение BROAIMX smart bird camera използва независимо разработена технология за интелигентно разпознаване на AI, за да могат да се разпознават повече от 11 000 вида.Патентован дизайн, което е благоприятно за птиците, акрилна бяла дъска, на която се вижда храната вътре, е особено привлекателен за пристигащи птици. 【Помещение за птици с 1080 P HD резолюция】 Камера с висока разделителна способност 1080 P, 2 мега пиксела, широк зрителен ъгъл 130 градуса позволява да следите посещающими птици през деня и през нощта.

Опции за продукта

Свързани продукти