.

.

Вятърни звънчета за улици с дървени ветроуловителем, по-големи алуминиеви вятърни свирки 37 инча за декорация на двор и духа на Дзен, е един чудесен подарък за близк?

Вятърни звънчета за улици с дървени ветроуловителем, по-големи алуминиеви вятърни свирки 37 инча за декорация на двор и духа на Дзен,

BGN 11.05

Наличност
На склад

【Украса】 Чувствате ли, че вашият двор монотонен?След това купи камбанка за вятър, за да добавите малко забавление в монотонността на живота си, можете да го закачите навсякъде : в коридора, на балкона, на покрива, на тревата в градината във вътрешния двор, и в други места, където духа вятърКогато успокоитесь и усетите, ще получите вдъхновение от камбанен звън на вятъра, успокоитесь и расслабите тялото и ума!. 【Създаване】Благодарение на професионалната настройка на тунер, духови свирки издават първокласен звук с пентатонической си гама до мажор.Когато ще искрят звук, тялото и ума расслабятся, на време да се откажат от всички притеснения, погрузятся в опьяняющую атмосфера, насладятся факта, че перезвоны на вятъра дават ви доставя удоволствие!. 【Любов и мир】 В биографията на Микеланджело се споменава, че "В света има само един героизъм : да видите света такъв, какъвто е той, и да го обичам". Независимо от това, купуват ли хората духови свирки в знак на памет или съпричастност, тяхната цел - развесели ранените и да ги успокои разбити сърца.Това е толкова трогателно - да показва най-искрената загриженост в труден момент. 【Материали】най-Често вятърни свирки се използват на открито, затова ние избрахме материал специално за "открито".На горния диск, регулируема ударник по средата и ветроуловитель в долната част - всичко това е изработено от устойчива на износване и не растрескивающейся бор.Шест алуминиеви тръби с дължина от 8,7 "до 12,6" анодированы и подложени на пясъкоструйни обработка за устойчивост на корозия.По-дебело въже позволява надеждно да се свърже с всички детайли, осигуряващи целостта на колокольчика. 【Подаръци】 все още загрижени за подаръци?Обърнете внимание на тези големи алуминиеви вятърни звънци, които са подходящи за различни важни дати, като Ден на майката, годишнина, рожден ден, Коледа, Нова година и т. Той също така отговаря за изпращане на различни хора, като майка, семейство, приятели и т.

Опции за продукта

Свързани продукти