.

.

famibay 5x8 Открит Мат двор Водоустойчив Обръщане на Улицата килим Boho Външни Подложки за Двор Пластмасов Слама мат Лек Преносим Мат Двор Веранда RV Къмпинг Комплект (сив?

famibay 5x8 Открит Мат двор Водоустойчив Обръщане на Улицата килим Boho Външни Подложки за Двор Пластмасов Слама мат Лек Преносим

BGN 20.39

Наличност
На склад

[Водоустойчива найлонова подложка за улица] - Улични подложки boho за тераса са изработени от 100% висококачествена рециклирани пластмасови сламки, в която се прилага процес на кръст тъкат и термообработанная кант за намаляване на разнищване, водоустойчиви, леки, устойчиви на uv устойчиви, трайни, им е много лесно за почистванеОсигуряване на комфортна и чиста открита площадка, за да можете да се наслаждавате на живота на открито и да се движи по-добре и по-щастливи!. [Заден улични подложки за вътрешния двор] - Нашият уличен мат famibay 5x8 изпълнена с двустранно изображение.Наличието на един заден подложка за двор означава, че имате две рисунки, които ще отговарят на вашите наружному декора в зависимост от вашите предпочитания.Насладете се на прости, но класически стил и нежност, украсете своя вътрешен двор, тераса, веранда и т. [Лесен и универсален] - Пластмасов уличен черга има лек, но издръжлив, устойчив на атмосферни влияния, добре се държи при дъжд, а след това изсъхва бързо, в сравнение с традиционните улични тепиха.По четирите краища на килима за тераса са на разположение на первази, които са предназначени за удобство на използването на дървени колове. (Опаковка са приложени четири метални колове).Не се притеснявайте, вятър улетучивается.Идеален като подложка за вашия двор, тераса или край басейна, подложка за къмпинг, изтривалки за домове на колела, подложка за балкона и т. Добавете стил и завършен вид, за да излезете на улицата. [Портативен и лесно складываемый] - Подобрена опаковка с удобна чанта за носене, лека и сгъваема материал осигурява удобство и ефективност на сгъване и възстановяване по време на излети, посещение на плажовете и туризъм.Нашият уличен килим от пластмаса, плетене достатъчно е дишаща и не боли трева (при първото използване на тази черга могат да се образуват гънки, поставете върху него, мебели за двор или използвайте отпариватель, той ще остане плосък). [Много лесен за почистване]-Тези външни непромокаеми постелки за тераса са изработени от пластмаса, просто поръсва се с тях от маркуч, бързо подсушете и го оставете да изсъхне на въздух в продължение на няколко минути.

Опции за продукта

Свързани продукти