.

.

OWSEN Невидим Чешма за поене с проточным чучур, Фонтан с плаващ кран, Магически Невидимият Плаващ Кран, Вълшебни Настолни Фонтани на открито за украса на градината съ?

OWSEN Невидим Чешма за поене с проточным чучур, Фонтан с плаващ кран, Магически Невидимият Плаващ Кран, Вълшебни Настолни Фонтани

BGN 6.91

Наличност
На склад

● 【ФОНТАН от поливане с невидим отдавна чучур】 : Ако искате да добавите малко стил във вашия интериор, този фонтан от лейката ще бъде прекрасна!Семейство и приятели ще са очаровани от постоянен поток на водата в него никога не наполняющемся фонтанеБързо конфигуриране и лесни за поддръжка. невидим комплект за фонтан с плаващ кран. ● 【ДАЙТЕ ВОЛЯ на ТВОРЧЕСТВОТО】 : Търсите уникална централната идея?Опитайте гърне с камъни, съответстващи на темата на събитието, може би имате ваза за семейния вещи, които не че ще ми трябва нов живот, или, може би, чайник, с който просто не можете да се разделите.Батерия за чешма със собствените си ръце създай свой собствен начин. ● 【ИДЕАЛНОТО БИЖУ】 : Да, това наистина е вода!След като получите своите набори, всичко, което трябва да направите, е да откриете перфектния гърне, изберете декоративни камъни, мрамори и да превърнете този обикновен пот в нещо необикновено!Това е наистина доста просто и отнема много малко време. ● 【Висококачествени материали】 : Този фонтан е изработен от твърда смола, ветрозащитный и водоустойчив, му е лесно выцветать, можете да го поставите в градината, в двора, на тревата като изходящо или декоративни орнаменти.Разбира се, можете да го използвате за миене на ръце, ха-ха, това зависи от вашето настроение. ● 【Професионален екип следпродажбено обслужване】 Вашето удовлетворение е нашата мотивация, ако имате някакви проблеми с продукта по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа!. ● 【ФОНТАН от поливане с невидим отдавна чучур】 : Ако искате да добавите малко стил във вашия интериор, този фонтан от лейката ще бъде прекрасна!Семейство и приятели ще са очаровани от постоянен поток на водата в него никога не наполняющемся фонтане.Бързо конфигуриране и лесни за поддръжка. невидим комплект за фонтан с плаващ кран. ● 【ДАЙТЕ ВОЛЯ на ТВОРЧЕСТВОТО】 : Търсите уникална централната идея?Опитайте гърне с камъни, съответстващи на темата на събитието, може би имате ваза за семейния вещи, които не че ще ми трябва нов живот, или, може би, чайник, с който просто не можете да се разделите.Батерия за чешма със собствените си ръце създай свой собствен начин. ● 【ИДЕАЛНОТО БИЖУ】 : Да, това наистина е вода!След като получите своите набори, всичко, което трябва да направите, е да откриете перфектния гърне, изберете декоративни камъни, мрамори и да превърнете този обикновен пот в нещо необикновено!Това е наистина доста просто и отнема много малко време.

Опции за продукта

Свързани продукти