.

.

XIFAN Премия американски Флаг 3x5 Щифта Ръкав Стил, Сверхпрочный 210D Найлон Външен флаг на САЩ, най-здрав и издръжлив с бродирани Звездите / Вшитыми ивици / Месингови люв?

XIFAN Премия американски Флаг 3x5 Щифта Ръкав Стил, Сверхпрочный 210D Найлон Външен флаг на САЩ, най-здрав и издръжлив с бродирани

BGN 3.33

Наличност
На склад

50 звезди на знамето представляват 50 щати на Съединените Щати на Америка, а на 13 ленти са тринадесет британски колонии, които обявиха независимост от Кралство на Великобритания и станаха първите щати в състава на САЩ Цвят на хартата и символичны : червен за печат символизира устойчивост и мъжество; бяло - чистота и невинност; а син - бдителни, упоритост и справедливост.Не забравяйте клетва за вярност на нашия качествен знамето на САЩ : "АЗ се заклевам във вярност към знамето на Съединените американски Щати и Република, за която той действа, единна нация под властта на Бог, неделима, със свобода и справедливост за всички".Вземете своя американски флаг в граждански празници, като Ден на памет, Ден на ветераните, председателят Ден, Ден на националния флаг и в Деня на независимостта. 【Луксозен материал】 Нашия флаг на САЩ размера на 3x5 изработен от ултра силна материал 210 D найлон, за да издържат на всякакви метеорологични условия (дъжд, сняг и слънчева светлина).Избрания от здрав материал удължава живота на хартата за сметка на водонепропускливост, устойчивост на избледняване, защита от ултравиолетови лъчи, за бързо изсушаване. 【Качество на изработка】 С облицовки за овчарски скок и две кожени язычками (не пластмасова) за поставяне на стълб и лесно закрепване (шест в комплекта не са включени).Четири броя линии в горната част и хем ширинки предпазват от износване и разкъсвания. 【Изключителен външен вид】 50 гъсто бродирани звезди и 13 ленти с двойни шевове правят този флаг ярък, традиционните сини и червени цветове, привличащи вниманието на хората, и всеки дълбоко в себе си чувстват, че "горд Съм, че съм американец". 【Задължителен флаг】 Американски флаг - идеалният символ за полет и е чудесен подарък за семейството и приятелите.Можете да покажете гордостта си, да изразят своята любов към нашия велик народ, на своя флагштоке или да го закачите на стената, за да празнуват у дома, в офиса, на магистралите и на открито. 【100% гаранция за】 Ние подкрепяме нашия флаг и правим всичко възможно, строго да контролира детайлите на всеки продукт и да гарантират еднакво високо качество. "Гаранция 120 дни - без въпроси" предлага за вас. 【Луксозен материал】 Нашия флаг на САЩ размера на 3x5 изработен от ултра силна материал 210 D найлон, за да издържат на всякакви метеорологични условия (дъжд, сняг и слънчева светлина).

Опции за продукта

Свързани продукти