.

.

Ccinnoe Надуваем Външен Коледа Топка, 24-Инчов Голям Коледен Надуваем Балон, Украсена с Акумулаторна led Осветление и Дистанционно управление за Улични Украси край басе?

Ccinnoe Надуваем Външен Коледа Топка, 24-Инчов Голям Коледен Надуваем Балон, Украсена с Акумулаторна led Осветление и Дистанционно

BGN 28.63

Наличност
На склад

✔️【CCINNOE led въздушен коледна топка】 : Това е креативен надуваем коледна топка с осветление за двора, градината, вътрешни и външни декорацииТой също е снабден с led подсветка, променя цвета си.Поставете го в долната част на топката, и с помощта на дистанционното управление вие ще можете да изберете различни режими, като например постоянна светлина или проблясване на няколко цветя. ✔️【ЗАБАВЕН】 : надуваем коледна топка Ccinnoe с вградена led подсветка inside.това може да предизвика у децата любов от пръв поглед.Освен Коледа, може да се използва като всяко друго празнична украса.Има във вътрешния двор, за да се насладите на почивката си със семейството си и разпространение на атмосферата на щастие на вашите райони. ✔️【Здрав И водоустойчив】 : Надуваем коледна топка Ccinnoe, което променя цвета си, с led светлини с дистанционно управление, в това число различни цветове и автоматично миганием. той е водоустойчив, лек и здрав, и много лесен за почистване.Помпане Издухва за съхранение. ✔️【Многофункционален игра топката, за надувания на закрито и на открито】 : Идеален топката на много места, като хол, спалня, балкон, градина, открит двор, къмпинг, пътуване, плаж, туризъм. ✔️ 【Моля, обърнете внимание】 Нашия помпа ръчно и безплатен, това не е най-бързият начин да се надува топката.надяваме се, че ще имате приятно изживяване надувания на нашия украсени кълбо, искрено ви съветваме да си купите нашия въздушен коледна топка с електрическа помпа.Добавете забавление на закрито или на улицата с помощта на този Изменяющего цвят в количка с дистанционно управление.Идеални за хотели, игри стая или басейна.Led светлини с дистанционно управление, включително различни цветове и автоматично мигане.Надуйте го за броени минути с помощта на помпа.Изпуска за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти