.

.

2 опаковане на Частна собственост Предупредителни знаци за двор изземат 10x7 Инча От Алуминиева Сплав Светлоотразителни Ще защити дома си На Открито Знак изземат Къ?

2 опаковане на Частна собственост Предупредителни знаци за двор изземат 10x7 Инча От Алуминиева Сплав Светлоотразителни Ще

BGN 1.67

Наличност
На склад

1 Голяма видимост на дизайна на бели и черни цветове за привличане на внимание. Предупредителни знаци "изземат", изработени от висококачествена алуминиева сплав.Антикоррозийный и здрав за използване на открито. Предупредителен знак, отпечатан устойчиви мастило, с UV покритие.Устойчивост на избледняване и дълголетие. Лесна инсталация : 4 предварително просверленных дупки за лесно захващане към стената, врати, ограда или към вратата. 2 опаковки табела "Частна собственост, не изземат".Винтове на лента и скоба в комплекта не са включени. Голяма видимост на дизайна на бели и черни цветове за привличане на внимание. Предупредителни знаци "изземат", изработени от висококачествена алуминиева сплав.Антикоррозийный и здрав за използване на открито. Предупредителен знак, отпечатан устойчиви мастило, с UV покритие.Устойчивост на избледняване и дълголетие. Лесна инсталация : 4 предварително просверленных дупки за лесно захващане към стената, врати, ограда или към вратата. 2 опаковки табела "Частна собственост, не изземат".Винтове на лента и скоба в комплекта не са включени.Знак частна собственост "изземат" Предупредителен знак ясно предупреждава за вторжениях, за да защити вашата собственост.Думата "изземат" и "Частна собственост", както и графични изображения, отпечатани в няколко реда, за по-добра видимост и разпознаваемост.Отражайте светлина обратно през нощта, за да се вижда ясно и се спря на потенциални нарушители.UV-печат : ярки думи и графики могат да издържат на въздействието на ултравиолетови лъчи и са устойчиви на избледняване.Материал : Алуминиева сплав, здрав и издръжлив.Лесна инсталация : 4 предварително просверленных дупки за надеждно закрепване на всяка повърхност. Размер : 10 X 7 инча (Ш x В).Списък на пакетите : Знак "Частна собственост изземат" x2.

Опции за продукта

Свързани продукти