.

.

Великденски Надуваеми Играчки Кошница с Заешко и пилешко месо - 4 Фута Великденски и 6 led Светлини, Надуваеми Великденски Улични Украси за Косене на трева, Градина, Д?

Великденски Надуваеми Играчки Кошница с Заешко и пилешко месо - 4 Фута Великденски и 6 led Светлини, Надуваеми Великденски

BGN 18.99

Наличност
На склад

?【ИДЕАЛЕН ЗА ВЕЛИКДЕНСКИ ДЕКОР】 е Много подходящ за партита, косене на трева и фестивали!Може да се използва както на закрито, така и на откритоВеликденски декорации за градина на открито в двора, украса за великденски събития, създава весели, запоминающуюся сцената във вашия офис / дом или на тревата по време на празниците. ?【Вградени led лампа】 Вградени 6 led лампи и колоритен дизайн празнично проектираха двор, който е подходящ за великден партита, ще направят вашия двор популярен сред съседите и ще бъдат най-привлекателни и украшающими. ?【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 Висококачествен полиестерен плат, лесно се отпуска и е сгънат, може да се използва повторно.Не е нужно да се притеснявате, че нашата великден надуваема лодка отлети от вятъра, здрава котва на сигурно закрепят си на Земята.Ние носим изпитване и сертифициране, за да се гарантира безопасността на нашите продукти. ?【ЛЕСНА употреба】 самонадувается в момента се свържете към стандартен електрически контакт, с помощта на вграден вентилатор, който е удобен и бърз за използване.Великденски надуваеми лодки лесно да се установи с помощта на удължен кабел, заземленных на кол, фиксирани въжета. ?【Стабилни и ветроупорен】 4-подножието на великден надуваеми декорации за двор с яйца, кошница и пилешко месо са 2 пластмасови пакет, 2 колове за заземяване. "2 пластмасови пакети" можете да напълните с вода или пясък и се слага на дъното на кошчето за декор "Надуваем великденски заек", за да утяжелить си и да се предпази от сдувания.Не се притеснявайте за това, дали това ще е надувное украса унесено от вятъра.Най-накрая, застегните цип и изчакайте, докато тя не надуется. 【Висококачествени услуги】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, чрез "Свържете се с продавача".Ние осигуряваме безплатно услуга за връщане и размяна. ?【ИДЕАЛЕН ЗА ВЕЛИКДЕНСКИ ДЕКОР】 е Много подходящ за партита, косене на трева и фестивали!Може да се използва както на закрито, така и на открито.Великденски декорации за градина на открито в двора, украса за великденски събития, създава весели, запоминающуюся сцената във вашия офис / дом или на тревата по време на празниците. ?【Вградени led лампа】 Вградени 6 led лампи и колоритен дизайн празнично проектираха двор, който е подходящ за великден партита, ще направят вашия двор популярен сред съседите и ще бъдат най-привлекателни и украшающими.

Опции за продукта

Свързани продукти