.

.

5 БР. Зловеща Плат за украса за Хелоуин (31 x 100/Лист), Страховито Висящи Украси за Хелоуин, Зловеща Марля, за парти на Хелоуин, Стоки за вътрешно и Външно домашен интери?

5 БР. Зловеща Плат за украса за Хелоуин (31 x 100/Лист), Страховито Висящи Украси за Хелоуин, Зловеща Марля, за парти на

BGN 3.33

Наличност
На склад

?[В комплекта са включени 5 опаковки страховити филтър декорации за Хелоуин (общо 31 "x 500")] - получавате 5 бр ужасни парцали (2 * черни ужасни парцали + 1 * лилаво ужасни парцали + 1 * Бели ужасни парцали + 1 * ужасни парцали, с петна кръв; общо 31 "x 500"). ?[Декор за Хелоуин голям размер] - Размерът на всяка зловеща плат за Хелоуин е на ширината на 31 инча х дължина 100 см.Той изглежда страхотно, когато му висеше на врати, прозорци, мека мебел, маси, столове и много други.Много подходящи за декорация на страшния къща с духове на Хелоуин тази зловеща тесьма. ?[Най-добрият избор за партита в чест на Хелоуин] - Ужасни завеси за Хелоуин лесно се прикрепя върху дърво, стена, тераса, веранда, над портите на входните пътища, ъгли на стаите, вратите проемами, завеси за душ или маса, подходящи за жуткого настроението, като създава най-добрата атмосфера за ужасни сцени и жутковатой атмосфера. ?[Екстремни, за да се получат различни ефекти] - Зловеща марля за Хелоуин изтъкан свободно, плат лесно да се режат с ножици и отмести поглед.По този начин можете да създавате страшни марля форма за Хелоуин и разпоредби за окачване, в съответствие със собствените си интереси и идеи. ? [Страшно и реалистично] - Тази зловеща плат ще се превърне в чудесен фон за всяко парти в чест на Хелоуин!Можете да се излегнете и да се скъса ужасна тензух, за да се направи ужасна сцена по-реалистична.Просто дайте воля на въображението си и творчеството, за да се насладите на уникалния Хэллоуином.Зловеща плат Lotiang за Хелоуин, определено е чудесен избор за вас.Всяка къща е украсена с невероятни домашно приготвени бижута и предмети.Така че тази година трябва най-накрая да се присъедините към редиците на тези невероятни интериорни дизайнери.Украсили ли веранда, хол или класна стая, тези ужасни плат - перфектният начин да изразят любовта си към Хелоуин и сверхъестественному.Чудесно за продължителна и многократна употреба.Най-подходящ като аксесоари за парти на Хелоуин.

Опции за продукта

Свързани продукти