.

.

Етажерка за баня 4 бр. Самозалепващи куки от матирана Неръждаема стомана, Лепкава Стена, куки За окачване, Палта, халат, хавлиени Кърпи, закачалки за Баня, домашни Яс?

Етажерка за баня 4 бр. Самозалепващи куки от матирана Неръждаема стомана, Лепкава Стена, куки За окачване, Палта, халат, хавлиени

BGN 6.97

Наличност
На склад

Няма инструменти, няма дупки, просто махнете капака и нанесете лепило, което не позволява на всяко увреждане на трайно прикрепените дизайн и е подходящ за употреба върху повърхности кухня и баняПоддръжка : ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Високо качество : Тези куки са изработени от матирана неръждаема стомана 304, което осигурява качество и дълготрайност, както и устойчивост на ръжда и корозия при продължителна употреба.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : просто отлепете защитния слой с лепило куки с обратна страна и да я залепите в правилната позиция, препоръчително е да я оставите включена на 24 часа, преди да се мотаят някакви предмети.Широко приложение : Тези лепкави закачалки не трябва пробиване, подходящи за различни пространства (трябва да бъде гладка повърхност, като теракот, метална повърхност, стъкло, стената, вратата на банята и т.) за вашия дом/ самостоятелна стая/ хол/кухня/ офис, моля, обърнете внимание : Боядисани стени и грапава повърхност не се препоръчват.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни от стока, ние ще ви помогнем да реши всички проблеми.Как да се насладите на една кука : 1. Лесно се инсталира, просто отлепете защитния слой на обратната страна и да я залепите на точното място (трябва да бъде гладка повърхност, например, теракот, метална повърхност, очила и т. Натиснете куката от центъра към ръба. Супермощность за задържане на тежки предмети, на принципа на предварителна адсорбция позволява задържане на кука с тегло до 15 кг. Препоръчително е да я оставите включена на 24 часа, преди да се мотаят някакви предмети. Преди да бъдат залепени една кука, моля, дръжте повърхност е чиста и суха. Не се мотае тежки, скъпи и чупливи изделия. Не е подходящ за боядисани стени, тапети, гипсокартон и неравни повърхности, в противен случай това може да доведе до увреждане на стените и не може да бъде изтрито, без да се повреди.

Опции за продукта

Свързани продукти