.

.

18 Тръстика Болт, Тежкотоварни Скоба за заключване на вратата, Бравата Заземяване порта за Дървени Огради, Метални Врати и Порти, Щифт за закрепване на врата към Зем?

18 Тръстика Болт, Тежкотоварни Скоба за заключване на вратата, Бравата Заземяване порта за Дървени Огради, Метални Врати и Порти, Щифт

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Защита от атмосферни влияния】 е Изработен от дебела черна стомана с черно прахово покритие, за да издържат на тежки метеорологични условия и предпазване от окисляване и корозия стоманаТой е подходящ за продължителна употреба на открито. 【Широко приложение】 е Предназначена за използване в тежки дървени вратата, заборах и прехвърлящи се в вертикално или хоризонтално изпълнение.Също така е идеален за двойна порта, за да задържат една врата неподвижни, а други врата прикрепени към него в затвора.Широко се използва върху дървени портата на оградата, метални портала, железопътни вратата, винил вратата или двойни портите, вратите и т. 【Сигурно затворете портата】 Нашия болт-бастун, предназначени за определяне на одностворчатых или двукрили врати в отворено или затворено положение.Защита на вашата врата от преместване на вятъра и опасности, които може да представлява това движение. 18-инчов опускной прът може по-дълбоко вонзаться в земята, за да е здраво да държат тежки порти на място. 【Удобно използването на】 Просто завъртете прът с ръка, за да той се плъзна надолу през отвора на скоби и остана в земята, за да си врата или ограда остава в постоянно положение.Когато не се използва, задайте болт на скобата на болта. 【Лесна инсталация】 Идва с инструкции за инсталиране и 6 бр. саморезов (винтове не са подходящи за дървени порти).Просто трябва да пробийте 6 дупки, след това закрепете 2 броя скоби и хонорар за болтове в дървени или метални стелажи. 【Защита от атмосферни влияния】 е Изработен от дебела черна стомана с черно прахово покритие, за да издържат на тежки метеорологични условия и предпазване от окисляване и корозия стомана.Той е подходящ за продължителна употреба на открито. 【Широко приложение】 е Предназначена за използване в тежки дървени вратата, заборах и прехвърлящи се в вертикално или хоризонтално изпълнение.Също така е идеален за двойна порта, за да задържат една врата неподвижни, а други врата прикрепени към него в затвора.

Опции за продукта

Свързани продукти