.

.

ANYUFEI 15шт Сив Бял Кухненски Шкаф Врата акцент кутия Мека Тихи Доводчика Амортизирующий Буфер за Мебелен Обков (Размер: Предни сив)

ANYUFEI 15шт Сив Бял Кухненски Шкаф Врата акцент кутия Мека Тихи Доводчика Амортизирующий Буфер за Мебелен Обков (Размер: Предни сив)

BGN 2.33

Наличност
На склад

Тези врати буфери представлява специална система, предназначена за забавяне на всяко затваряне на вратитеИдеален за кухни и бани.Тя може да се използва за най-автоматично закрывающихся чекмеджета.Защита на вашата врата от хлопанья.Намаляване на шума при затваряне на дверц и чекмеджета.Тези врати буфери представлява специална система, предназначена за забавяне на всяко затваряне на вратите.Идеален за кухни и бани.Тя може да се използва за най-автоматично закрывающихся чекмеджета.Защита на вашата врата от хлопанья.Намаляване на шума при затваряне на дверц и чекмеджета. 15шт Сив Бял Кухненски шкаф Врата акцент кутия Мек Тих една врата по-близо Амортизирующий буфер за мебелен Оборудованияособенности : Изработен е от ABS, здрав и издръжлив.Тези врати буфери представлява специална система, предназначена за забавяне на всяко затваряне на вратите.Идеален за кухни и бани.Тя може да се използва за най-автоматично закрывающихся чекмеджета.Защита на вашата врата от хлопанья.Намаляване на шума при затваряне на дверц и чекмеджета.Много лесен за инсталиране. 2 цвят по ваш избор. параметри : Материал : ABS Варианти цвят : сив, бял Размер : приблизително 6,3x4,6 см /2,5x1,8 инча Количество : 15 Пакета : 15 x врата на амортисьор Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.Моля, обърнете внимание : 1. Моля се допуска грешка в 1-3 мм, причинени от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди запуском2. Цвят може да се различава по различен начин, моля, разберете.

Опции за продукта

Material:
ABS
Color options:
gray, white
Size:
Approximately 6.3 x 4.6 cm / 2.5 x 1.8 inches
Quantity:
15
Package Contents:
15 x door damper:
Only the above-mentioned package contents, other products are not included.:
Notice:
1. Please allow 1-3mm errors caused by manual measurement. Please make sure you don’t mind before triggering:
2. The color may show different differences, please understand :

Свързани продукти