.

.

Поставка за Тоалетна хартия NearMoon за баня, Отделно Стояща Хранилище за Салфетки с резерви, Държач за тоалетна маса на 4 ролка за баня / Кухненски плот-една седалка, вс?

Поставка за Тоалетна хартия NearMoon за баня, Отделно Стояща Хранилище за Салфетки с резерви, Държач за тоалетна маса на 4

BGN 7.00

Наличност
На склад

【Защита от корозия】 Поставка за притежателя на тоалетна хартия Near Moon е изработена с отлично железен материалЗдрав и издръжлив.Повърхност с черно покритие, създадена, за да устои на дневни надраскване. 【ТЕЖЪК е светло претеглят ДИЗАЙН】 Кръгло основата на отделно стоящи на притежателя на ролка тоалетна хартия лесно се накланя.Твърди iron държач за тоалетна хартия с тежки утяжеленным причина е по-устойчив.В него може лесно да се съхранява на рула хартия, не опрокидывая му. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Държач за тоалетна хартия е подходяща за всички по-малки пространства.Можете да го поставите навсякъде на вашата баня, кухня, всекидневна, хол и т., И в него е идеално подхождат 4 хвърляне на салфетки, подходящи за повечето стандартни и големи ролки, хартиени кърпи. 【Самостоятелен ДЪРЖАЧ за ХАРТИЯ】 На отделно стои держателе за тоалетна хартия има пръстен, който ще ви помогне удобно да го преместите по всяко удобно за вас място.Прост стил ще направи вашата баня по-красив и модерен, ще даде на вашия дом, модерен вид и комплимент към съществуващия домашен декор. 【ЛЕСНА инсталация】 Не е необходимо за всяка инсталация.Лесно прикрутите държач за тоалетна хартия към основата с винтове, след което може да се използва.Стойка за ролка тоалетна хартия Near Moon изработени от здрав чугун, който е здрав и устойчив на корозия.Идеални за мокри помещения като кухня и баня.Проста и обтекаемая естетика не е изправено притежателя за тоалетни принадлежности ще направи вашия дом по-стилен и модерен!.Идеалното място за съхранение на ролки от хартия в банята, кухнята, спалнята, офиса, заведения за хранене и така нататък.

Опции за продукта

Свързани продукти