.

.

Тържеството се Доставят дръжки на производствения шкаф с дължина 2 инча. Черна Кутия от Ковано желязо Дърпа Старинни Дръжки на Кухненски шкаф с инструменти за Монт?

Тържеството се Доставят дръжки на производствения шкаф с дължина 2 инча. Черна Кутия от Ковано желязо Дърпа Старинни Дръжки на

BGN 13.87

Наличност
На склад

МАТЕРИАЛ - За производството на този привлекателен антични шкафа и чекмеджето дръжки Mission Ring се използва стандартен за индустрията материал от ковано желязоЧерна прахово боядисване, устойчив на ръжда, придава на цялата мебели за декориране на дома е напълно модерен външен вид. Технически характеристики - Цвят = черен, Материал = ковано желязо, Стил = Предназначение, за напрежение, пръстени, РАЗМЕРИ - Shared = 2,25 инча, диаметър на пръстена = 2 инча, диаметърът на задната табела = 0,80 инча. За удобство на инсталацията в комплекта влиза един крепежный болт.ТРАЙНИ ПРИБИРАЩИ ДРЪЖКИ на ГАРДЕРОБА - Силата на ковано желязо в комбинация с тапицерия RSF позволяват тези подвижни ръце, за да останат непокътнати от години - те са подходящи както за вътрешно, така и за употреба на открито!.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Тези евтини и ръждясали прибиращи дръжки за скринове позволяват лесно да възстановите или ъпгрейд на широка гама от приложения, като например прозорци, шкафове за съхранение или за кухня, шкафове скринове, шкафове-купе и шкафове.КУПИ С УВЕРЕНОСТ - нашето покритие черно прахово покритие е предназначено за защита на изделия от ръжда в продължение на много години.Ние предоставяме 100% гаранция за удовлетворение в продължение на 60 дни, благодарение на нашите стилен ръце от черно ковано желязо за шкафа и вързала с кольцевыми с дръжки.МАТЕРИАЛ - За производството на този привлекателен антични шкафа и чекмеджето дръжки Mission Ring се използва стандартен за индустрията материал от ковано желязо.Черна прахово боядисване, устойчив на ръжда, придава на цялата мебели за декориране на дома е напълно модерен външен вид. Технически характеристики - Цвят = черен, Материал = ковано желязо, Стил = Предназначение, за напрежение, пръстени, РАЗМЕРИ - Shared = 2,25 инча, диаметър на пръстена = 2 инча, диаметърът на задната табела = 0,80 инча. За удобство на инсталацията в комплекта влиза един крепежный болт.ТРАЙНИ ПРИБИРАЩИ ДРЪЖКИ на ГАРДЕРОБА - Силата на ковано желязо в комбинация с тапицерия RSF позволяват тези подвижни ръце, за да останат непокътнати от години - те са подходящи както за вътрешно, така и за употреба на открито!.

Опции за продукта

Свързани продукти