.

.

Къса лента на пода, PVC с дължина 6,56 фута, Самозалепващи Преходна лента за килими и плочки, почистване на килима и ръб на пода, Подходящи за височината на прага на по-м?

Къса лента на пода, PVC с дължина 6,56 фута, Самозалепващи Преходна лента за килими и плочки, почистване на килима и ръб на пода,

BGN 4.20

Наличност
На склад

PVC 【Диапазон на използване размери】Размер на лентата за пренос на килима е 6,56 фута дължина х 1,18 инча ширина х 0,12 инча височина, подходящ за преход на крилото на прага, килим на пода, както и за почистване на килими с височина 1-3 мм 【Където се използва】 Преходна лента за пол, идеален за прехода и оформяне между прагове, подове, мокет, плочки и стената плочките с пад на височина по-малко от 0,12 инча (3 мм). 【Качествен материал】 Висококачествен PVC материал.Тази каучукови уплътнители за транспортиране не е токсична, няма мирис, е полезна за здравето и безвреден за околната среда.Той е лесен за почистване и има предимствата на грязеустойчивости, водостойкости, устойчивост на топлина, атмосферостойкости, дълготрайност. 【Лесна инсталация】 Продуктът идва с двустранна лента, която можете да залепите и инсталирате, разкъсвана защитното фолио от обратната страна на лентата.Моля, уверете се, че пода е чиста, гладка и суха, преди да инсталирате, и не поставяйте върху неравни повърхности. 【Напомняне】 Моля, внимателно измерете дебелината на килима, преди да купите, за да сте сигурни, че разстоянието между килим/, пода и земята е в рамките на 0,12 инча (3 мм).Ако не сте доволни от покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да се определи всичко отново. 6,56 подножието на самозалепващи преходна лента за секс Технически характеристики на продукта : Материал : висококачествен PVC Цвят : черен Дължина : 6,56 фута Ширина : 1,18 инча Височина : подходяща в рамките на 0,12 инча (3 мм).

Опции за продукта

Свързани продукти