.

.

10 Опаковки Врати Пряжек, Вратата Скоби с катарами за гардероби, Двойно Ролкови Ключалката с трайно фиксиране за гардероби, Идват с винтове, (червен Древен)

10 Опаковки Врати Пряжек, Вратата Скоби с катарами за гардероби, Двойно Ролкови Ключалката с трайно фиксиране за гардероби,

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Материал】 Материал от с сплавНе е лесно ръжда, дълъг срок на използване. 【Обхват】 - Инсталира навсякъде в дома, например в ъгъла на масата, в ъгъла на кабинета, в един ъгъл легла, повдигащи кутии и т. 【изящна изработка】-Изработка ярко и не избледнява, а средната шрапнел, може да се отварят и затварят много пъти по желание, и да си не е лесно да се отпуснеш. 【Количество в опаковка】- 10шт скоба за вратите на гардероба (с винтове). 【Гаранция】 - Ако имате някакви допълнителни въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!. 【Материал】 Материал от с сплав.Не е лесно ръжда, дълъг срок на използване. 【Обхват】 - Инсталира навсякъде в дома, например в ъгъла на масата, в ъгъла на кабинета, в един ъгъл легла, повдигащи кутии и т. 【изящна изработка】-Изработка ярко и не избледнява, а средната шрапнел, може да се отварят и затварят много пъти по желание, и да си не е лесно да се отпуснеш. 【Количество в опаковка】- 10шт скоба за вратите на гардероба (с винтове). 【Гаранция】 - Ако имате някакви допълнителни въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.

Опции за продукта

Свързани продукти