.

.

36 Тръстика Болт, Тежкотоварни Скоба за заключване на вратата, Бравата Заземяване порта за Дървени Огради, Метални Врати и Порти, Щифт за закрепване на врата към Зем?

36 Тръстика Болт, Тежкотоварни Скоба за заключване на вратата, Бравата Заземяване порта за Дървени Огради, Метални Врати

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Защита от атмосферни влияния】 е Изработен от дебела черна стомана с черно прахово покритие, за да издържат на тежки метеорологични условия и предпазване от окисляване и корозия стоманаТой е подходящ за продължителна употреба на открито. 【Широко приложение】 е Предназначена за използване в тежки дървени вратата, заборах и прехвърлящи се в вертикално или хоризонтално изпълнение.Също така е идеален за двойна порта, за да задържат една врата неподвижни, а други врата прикрепени към него в затвора.Широко се използва върху дървени портата на оградата, метални портала, железопътни вратата, винил вратата или двойни портите, вратите и т. 【Сигурно затворете портата】 Нашия болт-бастун, предназначени за определяне на одностворчатых или двукрили врати в отворено или затворено положение.Защита на вашата врата от преместване на вятъра и опасности, които може да представлява това движение. 36-инчов опускной прът може по-дълбоко вонзаться в земята, за да е здраво да държат тежки порти на място. 【Удобно използването на】 Просто завъртете прът с ръка, за да той се плъзна надолу през отвора на скоби и остана в земята, за да си врата или ограда остава в постоянно положение.Когато не се използва, задайте болт на скобата на болта. 【Лесна инсталация】 Идва с инструкции за инсталиране и 6 бр. саморезов (винтове не са подходящи за дървени порти).Просто трябва да пробийте 6 дупки, след това закрепете 2 броя скоби и хонорар за болтове в дървени или метални стелажи. 【Защита от атмосферни влияния】 е Изработен от дебела черна стомана с черно прахово покритие, за да издържат на тежки метеорологични условия и предпазване от окисляване и корозия стомана.Той е подходящ за продължителна употреба на открито. 【Широко приложение】 е Предназначена за използване в тежки дървени вратата, заборах и прехвърлящи се в вертикално или хоризонтално изпълнение.Също така е идеален за двойна порта, за да задържат една врата неподвижни, а други врата прикрепени към него в затвора.

Опции за продукта

Свързани продукти