.

.

5-Цифрен Брава HUIKWAN, Дръжки на Вратите в Шкафчето с Голяма Дълга Греда, Брава, Брава за фитнес, Защитно Заключване, Предпазен заключване, Помещение за Съхранение на б?

5-Цифрен Брава HUIKWAN, Дръжки на Вратите в Шкафчето с Голяма Дълга Греда, Брава, Брава за фитнес, Защитно Заключване, Предпазен

BGN 5.99

Наличност
На склад

? КОМБИНАЦИЯ от 5 ЦИФРИ : ви позволява да използвате любимите си място за инсталиране на собствен код сред 100 000 уникални възможностиЗаключване с 5 цифри, за да се справи в 10 пъти по-трудно, отколкото замък с четырехзначной комбинация, че е много по-надеждно и по-безопасно. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА : да Конфигурирате или да възстановите фабричните настройки лесно, следвайки инструкциите, приложените на обратната страна на опаковката.Оборудван е с подобрени демпфирующим устройство вътре, на всеки набор от стаята, когато изравняване на кода ще си дойде на мястото с точност и подходяща нагласа.Дизайн с големи цифри улеснява четенето. ? ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Секретни брави са с корпус от много устойчив на опън с сплав, дужкой от закалена стомана и вещ изпълнение.Те са устойчиви на атмосферни влияния и на рязане и распиливанию.Те са предназначени за това, за да станат вашите най-надеждни игри кодови брави и с циферблат. ? Е подходящ за различни поводи : Този разход заключване на преносим размер (8,45 инча * 3,45 инча * 1,18 инча) подходящ за вътрешна и външна употреба, идеален за порта, на бараката, шкафове, килер, фитнес зала, училище, гараж, кутия за инструменти, засова, шкафчета за багаж, шкафчета за персонала и много други. ?УСЛУГИ HUIKWAN : HUIKWAN предлага връщане на парите в размер на 12 милиона долара и денонощно обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси относно кодовом замъка HUIKWAN, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на един работен ден, за да решите проблема си.Вашето удовлетворение е над всичко.5-цифрен брава HUIKWAN предлага 100 000 комбинирани кодове за подобряване на сигурността в сравнение с 4-фигурални с кодово заключване.С диаметър лък тел 0,28 инча, универсално подходяща за шкафче училищна фитнес зала, спортни шкафчета, ограда, кутия за инструменти, кейса и т. Идеалният подарък за вашите приятели, съученици и т., Преди покупка замъка, моля, уверете се, че дупката в замъка, което искате да блокирате, вече 0,28 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти