.

.

dophee 2 бр. Панти от Античен Бронз, Т-Образна Каишка, Декоративни Мебели и Оборудване, Стыковые Панти за Прозорци, Вратите на Гардероба, Дървени Кутии, Калъф за Бижута, ?

dophee 2 бр. Панти от Античен Бронз, Т-Образна Каишка, Декоративни Мебели и Оборудване, Стыковые Панти за Прозорци, Вратите

BGN 2.00

Наличност
На склад

[РАЗМЕР] Размер на декоративни линии, за дървена кутия е около 113x69 мм /4,45 "x 2,71"Моля, обърнете внимание на размера и обърнете внимание на годност. [МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ] Тези реколтата, декоративни гайки за шкафове, изработени от устойчив, трайни с сплав, устойчиво на ръжда и корозия, трайни и трайни, с дълъг срок на служба. [ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] Тези месингови панти идват с крепежни винта и лесно да ги инсталирате и да правите, което осигурява голямо удобство в процеса на монтажа. [РЕТРО СТИЛ] Тези антични панти за дървени кутии съчетават в себе си старомодность и атрактивен външен вид с нашите оригинални идеал, като придава на вашите предмети на ретро-оцветяване и създаване имате усещането за древност и идентичност. [ШИРОКОТО ПРИЛАГАНЕ на] Тези антични камерата на панти могат да се използват на китарата от кутии за пури като отпадъчните части или като конвенционалните вериги в повечето занаяти.Отличен за винтажной дървени кутии, кутии за бижута, луксозни кутии, кутии за бижута, кутии за сватбени картички, кутии за сувенири, набор от инструменти, мебели, чекмеджета, шкаф, сандъци и т., Особености : 100% чисто нова. Подходящ за много мебели, се използва за декоративни цели и т. Идват в миниатюрен размер за употреба върху деликатните кутии или куклен дом се използва в сигарной кутии китара като окончания, нито като нормални вериги на повечето занаятчийски проекти, чудесно за винтажной дървени кутии, кутии за бижута, подарък, кутия, сватбени кутии, в полето за сувенири, кутии за инструменти, мебели, чекмедже, шкаф и скринове, и т., Материал : цинк сплав, Размер : 113*69 мм(Д*Ш) цвят : Бронз пакет винтове за инсталиране на пакета : 2 елемента х линии 10шт X винтове внимание : 1.1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.

Опции за продукта

Свързани продукти