.

.

Държач за Тоалетна хартия FXBZA, Защитени от домашни животни, монтиран на стената Диспенсер за Тоалетна хартия на Ролки с Рафт за Телефон, без Пробиване на Притежател?

Държач за Тоалетна хартия FXBZA, Защитени от домашни животни, монтиран на стената Диспенсер за Тоалетна хартия на Ролки с Рафт за Телефон,

BGN 27.60

Наличност
На склад

❣ Си дни, когато избирахме, напоена слюнка от домашни животни, тоалетна хартия е свършила! ❣ Напълно затворена конструкция на банките предпазва тоалетна хартия от попадане на вода, а също така предпазва вашия домашен любимец от ядене и раздробяване на ролка тоалетна хартия. ❣ Е подходящ за повечето маркови обикновени и мега-роллов.Максимален размер на салфетки, която може да се запази, е на 13 виж Моля, махнете измервания с вашата тоалетна хартия преди да я закупите. ❣ Диспенсер за тоалетна хартия също може да служи като рафт за мобилни телефони и други малки предмети. ❣ Залепваща дизайнът, липсата на пробиване и увреждане на стените.Задайте този държач за кърпички, не потея.Мощен лепило и товароносимост до 2,5 кг. ❣ Си дни, когато избирахме, напоена слюнка от домашни животни, тоалетна хартия е свършила!. ❣ Напълно затворена конструкция на банките предпазва тоалетна хартия от попадане на вода, а също така предпазва вашия домашен любимец от ядене и раздробяване на ролка тоалетна хартия. ❣ Е подходящ за повечето маркови обикновени и мега-роллов.Максимален размер на салфетки, която може да се запази, е на 13 виж Моля, махнете измервания с вашата тоалетна хартия преди да я закупите. ❣ Диспенсер за тоалетна хартия също може да служи като рафт за мобилни телефони и други малки предмети. ❣ Залепваща дизайнът, липсата на пробиване и увреждане на стените.Задайте този държач за кърпички, не потея.Мощен лепило и товароносимост до 2,5 кг. Пълно покритие на 360 ° я предпазва от прах и вода.Не позволявай на котката и кучетата да упражняват своите палав планове.Инсталирайте със стикери без остатък, плюс един допълнителен стикер, за да се движат.Параметри : Име : Държач за тоалетна хартия Размер : 20x13x12,5 см нето Тегло : 350 грама Начин на монтаж : стенен Материал на корпуса : ABS Цвят : бял, розов, жълт, зелен е Подходящ за : баня, кухня, офис, училище, банка, болница, звезден хотел и ресторант.

Опции за продукта

Name:
Toilet paper holder
Size:
20x13x12.5cm
Net Weight:
350g
Installation method:
wall-mounted
shell material:
ABS
Color:
White, pink, yellow, green
Suitable for:
Bathroom, kitchen, office, school, bank, hospital, star hotel and restaurant :

Свързани продукти