.

.

Болтове DOITOOL Заключване на плъзгащи врати, Заключване: Ключалка Роликовая Затвори Регулируеми Ключалки с Двойно Напрежение за Крилото на гардероба Буталото чекме?

Болтове DOITOOL Заключване на плъзгащи врати, Заключване: Ключалка Роликовая Затвори Регулируеми Ключалки с Двойно Напрежение за Крилото

BGN 5.39

Наличност
На склад

1 прост дизайн, но практичен за употреба, който ще ви представя едно фантастично преживяване за използване.Затвори вратата на кабинета-купе.Този врата болт с прибиращ замъка има дупки за винтове за надеждна инсталация и може да се инсталира хоризонтално. топката се затвори вратата на килера.Плаващ болт на замъка е много лесен и удобен за използване, лесно можете да отваряте и затваряте вратата. горната затвори вратата на гардероба.Удебелена конструкция, нея лесно се огъват, вашият дом ще бъде защитен от злонамерени потребители, надеждни и отлична.роликовая топка вратата се затвори.Бравата е специално проектирана за осигуряване на безопасността на врати, шкафове, окачени на брави и могат да подобрят сигурността. вратата се затвори с шарикоподшипником. прост дизайн, но практичен за употреба, който ще ви представя едно фантастично преживяване за използване.Затвори вратата на кабинета-купе.Този врата болт с прибиращ замъка има дупки за винтове за надеждна инсталация и може да се инсталира хоризонтално. топката се затвори вратата на килера.Плаващ болт на замъка е много лесен и удобен за използване, лесно можете да отваряте и затваряте вратата. горната затвори вратата на гардероба.Удебелена конструкция, нея лесно се огъват, вашият дом ще бъде защитен от злонамерени потребители, надеждни и отлична.роликовая топка вратата се затвори.Бравата е специално проектирана за осигуряване на безопасността на врати, шкафове, окачени на брави и могат да подобрят сигурността. вратата се затвори с шарикоподшипником.Описание Вратата се затвори от неръждаема стомана, Издръжлив врата пружинен заключване за сигурност Функции - Материал : неръждаема стомана - Цвят : сребърен Размер : 5. 00 см Предпоставка включва 1 x комплект врата болт.

Опции за продукта

Свързани продукти