.

.

Angoily 6 бр. Регулируема Презрамка с Походным Пухени Каишка, Каучук Вратовръзка, Аксесоари за Колани, Куфар, Быстросъемный Универсален Багаж, Тежък Проблем, Бънджи, Ав?

Angoily 6 бр. Регулируема Презрамка с Походным Пухени Каишка, Каучук Вратовръзка, Аксесоари за Колани, Куфар, Быстросъемный Универсален

BGN 1.67

Наличност
На склад

Завязывающиеся въжета : Изработени от полиестер и гумена лента, и не се безпокойте за счупване или деформацияРегулируема каишка : Изработен е от здрав материал, него не е лесно да боли.Въжета за фиксиране на пряжек : Изработени от полиестер и гумена лента, и не се безпокойте за счупване или деформация.Велосипедни ленти : Отлично качество на изработка ги прави лесни за използване и притежава отлична товароподемност.Гума платно каишка : Стягивающие колани може да се регулира и те отговарят на различните нужди на свързването.Осъществяване Списък 3 x стяжные колани Особености - Стяжные колани може да се използва за кутии или кошници за съхранение, консолидиране предмети в колата или на него. - Материал : полиестер + гума. - Размер : 40,00 X3,80 X1,30 см. / 15,72 X1,49 X0,51 инча. - Стягивающие колани могат да се регулират и да отговарят на различните нужди на свързването. - Изработени от трайни материали, му е трудно да навреди. - С катарама за по-удобно и лесно връзване на нещата, бързо и трайно застегиваясь. - Малък размер, лесен за носене, лесен за съхранение, удобно за използване по всяко време.Описание на продукта Гума платно каишка Интелигентен дизайн улеснява ремонт и може да осигури удобство в молбата. велосипедни ленти Е лесен и практичен обвязочный каишка за стоки, носещи натоварване, и той ще стане ваш добър избор на инструмент.Регулируем колан Е колан за закрепване на товари в товарното кола с качествените елементи на производство и практичен, предназначени за това, за да ви осигури най-добрия опит.

Опции за продукта

Свързани продукти