.

.

Държач за тоалетна хартия с рафт, Диспенсер за Смываемых Салфетки, Подходящи За съхранение на хартиени Кърпички в банята, Обновен Дизайн на Стенен кутия Мениджър Б?

Държач за тоалетна хартия с рафт, Диспенсер за Смываемых Салфетки, Подходящи За съхранение на хартиени Кърпички в банята, Обновен

BGN 10.80

Наличност
На склад

【Подобрен дизайн чекмедже】 Нашата стойка за тоалетна хартия е подобреният дизайнТова е не само вкусно качество на изработка и детайли, може да се сравнява с произведенията ръчна изработка, но и по-удобни отвори мокри кърпички.Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, не е податлив на корозия, водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, антикоррозийный, екологично чист, безопасен издръжлив. 【Модерен дизайн】 Плъзгаща се стойка за хартиени кърпи представлява 6.5 инча, стилен външен вид допринася за удобството на вашата баня, подходящ за салфетки повечето размери, представени на пазара, идеална за вашата баня, много удобен за потребителя дизайн. 【Невероятно приложение】 Държач за тоалетна хартия може да се инсталира във всяка посока, а в выдвижном кутия може да се съхранява на хартиени кърпи, мобилни телефони или други предмети от първа необходимост за баня и да се скрият женски неща.Идеален за продължителна употреба в хозяйских бани, стаи за гости, бани, детски бани. 【Лесна инсталация】 Държач за тоалетна хартия и мокри кърпи, лесен за инсталиране и можете да пробиване на дупки, без удар.Здрав лепило без съдържание на ноктите може да бъде нанесена на стената за 3 минути.В същото време, за да проверите за пробиване.Има много опции, така че можете да инсталирате без да се притеснявате. 【Следпродажбено обслужване】 ако имате някакви проблеми с нашите държач за тоалетна хартия, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще намерим за вас идеалното решение в рамките на 24 часа. 【Подобрен дизайн чекмедже】 Нашата стойка за тоалетна хартия е подобреният дизайн.Това е не само вкусно качество на изработка и детайли, може да се сравнява с произведенията ръчна изработка, но и по-удобни отвори мокри кърпички.Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, не е податлив на корозия, водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, антикоррозийный, екологично чист, безопасен издръжлив. 【Модерен дизайн】 Плъзгаща се стойка за хартиени кърпи представлява 6.5 инча, стилен външен вид допринася за удобството на вашата баня, подходящ за салфетки повечето размери, представени на пазара, идеална за вашата баня, много удобен за потребителя дизайн. 【Невероятно приложение】 Държач за тоалетна хартия може да се инсталира във всяка посока, а в выдвижном кутия може да се съхранява на хартиени кърпи, мобилни телефони или други предмети от първа необходимост за баня и да се скрият женски неща.Идеален за продължителна употреба в хозяйских бани, стаи за гости, бани, детски бани. 【Лесна инсталация】 Държач за тоалетна хартия и мокри кърпи, лесен за инсталиране и можете да пробиване на дупки, без удар.Здрав лепило без съдържание на ноктите може да бъде нанесена на стената за 3 минути.В същото време, за да проверите за пробиване.Има много опции, така че можете да инсталирате без да се притеснявате.

Опции за продукта

-- color:
black, Silver
-- Material:
high-quality 304 stainless steel
-- Size:
6.3 L * 3.94 W * 2.56 H
-- Product weight:
648g
Storage pet, a multifunctional tissue holder that integrates storage, suspension and storage:
The upper storage space, with a slightly inclined rod tail design, can prevent items from slipping.:
The bathroom drawer has a built-in barb, which will not fall when pulled out. Put the paper towel or personal items on the lower layer without exposing them.:
The rounded corner to prevent items from slipping, protruding and scratching:
Smooth and fashionable design:
Carefully polished Edges and corners, sharp edges and corners are rejected:
The design of toilet paper rack is durable:
Durable structure:
Sustainable material and solid structure:
Dual-purpose installation:
It can be installed without punching, and the strong nail free glue and punching accessories can meet your needs:
Use scenarios:
bathroom, kitchen, bedroom, etc.
Worry-free after-sales service, committed to solving all customer problems. :

Свързани продукти