.

.

Модел Акрил Чантата си САМ, Модел Портфейл за монети, Лесен, Удобен Прозрачен Прозрачен за Кожени Модели Портфейл за монети

Модел Акрил Чантата си САМ, Модел Портфейл за монети, Лесен, Удобен Прозрачен Прозрачен за Кожени Модели Портфейл за монети

BGN 1.67

Наличност
На склад

Акрилен прозрачен лист, който е много удобен за рязане на модели от кожаИзползвайте висококачествен акрилен материал, издръжлив и има дълъг срок на служба.Този продукт може да се използва за направата на модели чанти за ключове, портмоне за монети и т. Повърхността на шаблона е покрита с крафт хартия, за избягване на сблъсъци и драскотини по време на транспортиране и може да бъде отделена. Малки по размер, лесно се пренася и съхранява, удобен за използване и притежава добри експлоатационни характеристики.Акрилен прозрачен лист, който е много удобен за рязане на модели от кожа.Използвайте висококачествен акрилен материал, издръжлив и има дълъг срок на служба.Този продукт може да се използва за направата на модели чанти за ключове, портмоне за монети и т. Повърхността на шаблона е покрита с крафт хартия, за избягване на сблъсъци и драскотини по време на транспортиране и може да бъде отделена. Малки по размер, лесно се пренася и съхранява, удобен за използване и притежава добри експлоатационни характеристики. Този продукт може да се използва за направата на модели калъфи за ключове, портмоне за монети и т. Използвайте висококачествен акрилен материал, издръжлив и има дълъг срок на служба. Акрилен прозрачен лист, който е много удобен за рязане на модели от кожа. Повърхността на шаблона е покрита с крафт хартия, за избягване на сблъсъци и драскотини по време на транспортиране и може да бъде отделена. Малък по размер, лесно се пренася и съхранява, удобен за използване и притежава добри експлоатационни характеристики.Параметри : Тип на продукта : Акрил модел чантата Материал : акрил Функция : Модел може да се използва за производство на чанти за ключове и портфейли, за монетфинишный стил : Калъф за ключове, портфейл за монетафарнитура Линк : Светкавица, бутонът затвори, спойка, редица за ключейописание материал : прибл. 2,5 см / 1 инч (само за справка) Препоръки : 1. Твърда кожата, като например мека кожа от растителен произход, се препоръчва да се режат по линия на фигурата с шило или директно кожен нож.

Опции за продукта

Item Type:
Acrylic Wallet Template 
Material:
Acrylic
Function:
The model can be used to make key cases and coin purses
Finished Style:
Key case, coin purse
Hardware Reference:
Zipper, snap button, rivet, key row
Material Description:
Approx. 2.5cm / 1in(for reference only)
Recommendations:
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut along the pattern line with an awl, or cut directly with a leather knife.:
2. For some leather processed by special crafts, the leather cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a stroke.:
Size:
Approx. 8cm / 3.1in
6.4cm / 2.5in:
5.4cm / 2.1in:
5.9cm / 2.3in:
3.9cm / 1.5in:
8.9cm / 3.5in:
12.4cm / 4.9in:
16.8cm / 6.6in:
6.8cm / 2.7in :
Package List:
5 x Acrylic Wallet Template :

Свързани продукти