.

.

Занаятчийски Рычажный перфоратор с 3-инчов Кръгова Тренировка направи си САМ Ръчно изработени Хартиен перфоратор (3-инчов бял кръг)

Занаятчийски Рычажный перфоратор с 3-инчов Кръгова Тренировка направи си САМ Ръчно изработени Хартиен перфоратор (3-инчов

BGN 13.79

Наличност
На склад

1 Много достъпни форми, и може да се използва с други перфораторами за създаване на идеално плоски слоеве.Идеален за бебешки работи, подарък опаковки, пликове, тетрадки книги на паметта, поздравителни картички, подаръци бирок, албуми за албуми, картички, декорации и всякакви хартиени работи. Уникална форма на оригиналния външен вид, компактна конструкция се затваря за съхранение и устойчиви на хлъзгане. Пружинящий лост улеснява пробивание, че ви спасява от необходимостта да се режат на ръка. Моля, използвайте 70-230 г замятой хартия.Ако вашата хартията е прекалено тънка, моля, използвайте 2-3 слоя.ABS и цинк сплав, в екологично чист материал.Размера на картината е около 3 см/7,5 виж Ние връщаме 100% от парите или да изпрати повторно за всеки получен от вас дефект!. Много достъпни форми, и може да се използва с други перфораторами за създаване на идеално плоски слоеве.Идеален за бебешки работи, подарък опаковки, пликове, тетрадки книги на паметта, поздравителни картички, подаръци бирок, албуми за албуми, картички, декорации и всякакви хартиени работи. Уникална форма на оригиналния външен вид, компактна конструкция се затваря за съхранение и устойчиви на хлъзгане. Пружинящий лост улеснява пробивание, че ви спасява от необходимостта да се режат на ръка. Моля, използвайте 70-230 г замятой хартия.Ако вашата хартията е прекалено тънка, моля, използвайте 2-3 слоя.ABS и цинк сплав, в екологично чист материал.Размера на картината е около 3 см/7,5 виж Ние връщаме 100% от парите или да изпрати повторно за всеки получен от вас дефект!. размер на удар : 5,2 X3,15 X3,55 инча Размер на опаковката : 5,2 X3,15 X3,55 инча Материал : ABS + сплав Размер хартия (нарязани) : кръг 2 инча Клиентите е наш основен приоритет, ние ви предлагаме 12 месеца и 24 часа обслужване на клиенти.При всякакви проблеми, свързани с нашия продукт, не се колебайте да ни изпратите електронна поща, ние с удоволствие ще ви обслужим.Ние сме 100% връщане на бракованный на стоки в рамките на 30 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти