.

.

1,1 Килограма Смесени Нередовни Мозаичных Плочки от Витражного стъкло за художествени Занаяти, Определени за вземане на Плочки, Парчета от пъзела за възрастни (син)

1,1 Килограма Смесени Нередовни Мозаичных Плочки от Витражного стъкло за художествени Занаяти, Определени за вземане на Плочки, Парчета

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Ценна опаковка】 Опаковка съдържа 500 г / 17,6 унции мозаичных плочки от витражного стъкло в различни цветове с дебелина 4 мм / 0,15 инча 【Висококачествени материали】 Тези преливащи се цветове, теракотни плочки, изработени от стъкло, с гладка повърхност и ярки цветове. единни дебелина, изглежда безупречно, по-ярка и по-красива от близко разстояние.Цвят на тези мозайки никога не се губи. 【Неправилна форма 】 Ок.5 см) на всяка плочка с Дебелина Около 0,16 инча (4 мм). 【Направи си сам за удоволствие】 Ако искаш да прекарате малко време с децата си, то това е идеално за теб.Освен това, ако искате да направите специален подарък за член от семейството или приятел, това би било чудесен избор.можете да изберете любимата си цветова гама, за да създадете свой собствен проект, например, свещник, гърне, лампа и т., нещо с твърда повърхност, викай на себе си!Можете също да създавате букви, цифри и модели с използването им, възможностите са безкрайни!. 【Абсолютно удовлетворенный услуги след продажбата обслужване】 Тези плочки се изрязват ръчно, затова са идеални квадрати, не, и те ще се различават малко по размер.Ако стоката има някакви проблеми с качеството, моля, веднага се свържете с нас за безплатна подмяна или пълно връщане на парите. 【Ценна опаковка】 Опаковка съдържа 500 г / 17,6 унции мозаичных плочки от витражного стъкло в различни цветове с дебелина 4 мм / 0,15 инча. 【Висококачествени материали】 Тези преливащи се цветове, теракотни плочки, изработени от стъкло, с гладка повърхност и ярки цветове. единни дебелина, изглежда безупречно, по-ярка и по-красива от близко разстояние.Цвят на тези мозайки никога не се губи. 【Неправилна форма 】 Ок.5 см) на всяка плочка с Дебелина Около 0,16 инча (4 мм). 【Направи си сам за удоволствие】 Ако искаш да прекарате малко време с децата си, то това е идеално за теб.Освен това, ако искате да направите специален подарък за член от семейството или приятел, това би било чудесен избор.можете да изберете любимата си цветова гама, за да създадете свой собствен проект, например, свещник, гърне, лампа и т.

Опции за продукта

Свързани продукти