.

.

Lusofie 12 Листа Самозалепващи Войлочных листа Лепкава Филцови тъкани от обратната страна на Самозалепващи Здрав и водоустойчив идеален за фестивалното изкуство и за?

Lusofie 12 Листа Самозалепващи Войлочных листа Лепкава Филцови тъкани от обратната страна на Самозалепващи Здрав и водоустойчив

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Висококачествени материали】 Нашата самозалепващи филцови тъкани изработени от кадифе, който е доста мек на допир и луксозен външен вид, което елиминира проблема с помощта на лепило, тя може лесно да се придържа към всяка чиста повърхност и задръжте в продължение на дълго време 【подходящ размер】 Дебелина около 1 мм, около 8,3 инча x 11.8 инча (21 см x 30 см) могат да бъдат свободно нарязани в различни форми и се прилага за декорация на партита за Хелоуин, предмети на изкуството и на бродерия. 【Лесна употреба】 При премахване не оставя следи от лепило, можете да използвате, можете по желание да даде желаната форма и размер, както и лесно залепва за всяка чиста повърхност и задръжте в продължение на дълго време. 【Широк спектър от приложения】 Нашите самозалепващи се усещат листове - идеалният избор за различни занаяти от филц, коледна украса, аксесоари за партита, подаръци, играчки, книги, кутии за бижута, чанти, дизайн, интериор, декорация на дома, на каботажните и информационни табла, производство на мебели, на учебните часове по изкуство и т. 【в комплекта са включени】 В комплект 12 броя черни кадифени филтър клеящихся на задните листа, които са лесно да се прибира, хълбока, увити мебели или произвеждат изделия с различни форми и стилове.

Опции за продукта

Свързани продукти