.

.

SMLJLQ 12 бр. Комплект четки за грим Основа За грим Лице, Контур Сенки за очи, Вежди, Голяма Ронлив пудра на прах (Цвят: синьо)

SMLJLQ 12 бр. Комплект четки за грим Основа За грим Лице, Контур Сенки за очи, Вежди, Голяма Ронлив пудра на прах (Цвят: синьо)

BGN 0.67

Наличност
На склад

Изработен е от висококачествен материал, който е безопасен, нетоксичен, экологичен и е здрава за по-дълга употребаЗахар лесно да се съхранява, цвят естествен и правилен.Да ви е удобно да се взема в ръце и да се използват.Комплект четки с професионално качество, която включва в себе си всички основи, необходими за ежедневното нанасяне.Добър аксесоар за грим за дами и момичета, подходящ за професионална или домашна употреба.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал, който е безопасен, нетоксичен, экологичен и е здрава за по-дълга употреба. Захар лесно да се съхранява, цвят натурален и правилен. Му е удобно да се взема в ръце и да се използват. Комплект четки с професионално качество, която включва в себе си всички основи, необходими за ежедневното нанасяне. Добър аксесоар за грим за дами и момичета, подходящ за професионална или домашна употреба.Технически характеристики : Състояние : Високо качество Вид на продукта : Комплект четки за грим Материал : Пластмасова дръжка + синтетично влакно Цвят на косата : син / розов Тегло на опаковката : около 158 г Помещение включва : Комплект четки за грим от 12 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти