.

.

Чаши за вода AMAYYAsb, Штабелируемый Цветен Чаша за Пиене, Диамантена Чаша за Вода, Чаши за Сок, Чаши за Пиене на Чай, Прозрачна Кухня с Трапезария и Посуда за напитки (Цв?

Чаши за вода AMAYYAsb, Штабелируемый Цветен Чаша за Пиене, Диамантена Чаша за Вода, Чаши за Сок, Чаши за Пиене на Чай, Прозрачна

BGN 0.67

Наличност
На склад

Висококачествени материали осигуряват безопасно използване при запазване на високо качество ● Може да се мие в съдомиялна машина лесен за почистване, за ваше удобство, просто измийте с топла вода или да сложите в съдомиялна машина. ● Това е един уникален и красив подарък за всеки, който обича да пие. ● Лесен за почистване и лесна за почистване, както и побира любимите си напитки. ● Естествено допълнение към вашия живот, идеалното допълнение към вашата повърхност или на домашния бар.Висококачествени материали осигуряват безопасно използване при запазване на високо качество. ● Може да се мие в съдомиялна машина лесен за почистване, за ваше удобство, просто измийте с топла вода или да сложите в съдомиялна машина. ● Това е един уникален и красив подарък за всеки, който обича да пие. ● Лесен за почистване и лесна за почистване, както и побира любимите си напитки. ● Естествено допълнение към вашия живот, идеалното допълнение към вашата повърхност или на домашния бар.Материал пластмаса, прозрачен, сив, син и т.

Опции за продукта

Свързани продукти