.

.

Пръчици за хранене, прибори за хранене от 1 на двойки, Набор от Пръчки за хранене с Лъжица, Пръчици за хранене с подаде дървена Лъжица, за Приготвяне на Екологично Пр?

Пръчици за хранене, прибори за хранене от 1 на двойки, Набор от Пръчки за хранене с Лъжица, Пръчици за хранене с подаде дървена

BGN 14.96

Наличност
На склад

Дом и кухня / Кухня и трапезария / Dining & Entertainment / Комплекти и Аксесоари / Посуда / Комплекти ♥ Гладка повърхност, комфортно усещане, трайност и здравина. ◆ Изработена от дървени трупи, фина текстура на повърхността, лек и издръжлив. ◆ Хлопчатобумажный дантела в горната част на дръжката осигурява удобно захващане, което позволява ви по-спокойно да се насладите на вкусна храна.Дом и кухня / Кухня и трапезария / Dining & Entertainment / Комплекти и Аксесоари / Посуда / Комплекти. ♥ Гладка повърхност, комфортно усещане, трайност и здравина. ◆ Изработена от дървени трупи, фина текстура на повърхността, лек и издръжлив. ◆ Хлопчатобумажный дантела в горната част на дръжката осигурява удобно захващане, което позволява ви по-спокойно да се насладите на вкусна храна.kitchenware Ние поставяме на първо място на удовлетвореността на клиентите, и ние се стремим към безупречному послепродажному поддръжка.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Материал : дърво съдържание на Пакета : лъжица 23 см, пръчици за хранене 23,5 виж.

Опции за продукта

Свързани продукти