.

.

NUOBESTY Плюшени Фигурки, Играчки Сватбена Кукла В Китайски Стил Сватбени Играчки Двойка Кукли, Възглавници, Меки Играчки за Сватба Любовник Свети Валентин 50 см. - 2 бр./?

NUOBESTY Плюшени Фигурки, Играчки Сватбена Кукла В Китайски Стил Сватбени Играчки Двойка Кукли, Възглавници, Меки Играчки за Сватба Любовник

BGN 29.51

Наличност
На склад

? Той е подходящ за сватба у дома или в колата, навсякъде, където ви харесва ? Могат да придадат на вашата тържествена сватба красива и оживена атмосфера. ? Внимание : Уважаеми клиенти, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, измервания ръчно и т. могат да бъдат малки разлики в цвят и размер между снимки и нещо истинско.Аз искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Много ви благодаря. ? Размер : 50 см, кратък плюш, пълнеж от полипропилен памук, удобен, приятен на допир, лесно се поддава на деформации. ? Приятен външен вид, съчетан с изискана ръчна работа и празнични цветове. ? Той е подходящ за сватба у дома или в колата, навсякъде, където ви харесва. ? Могат да придадат на вашата тържествена сватба красива и оживена атмосфера. ? Внимание : Уважаеми клиенти, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, измервания ръчно и т. могат да бъдат малки разлики в цвят и размер между снимки и нещо истинско.Аз искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Много ви благодаря. ? Размер : 50 см, кратък плюш, пълнеж от полипропилен памук, удобен, приятен на допир, лесно се поддава на деформации. ? Приятен външен вид, съчетан с изискана ръчна работа и празнични цветове.Описание Това е набор от китайските сватбени кукли от две части.Опаковка за полипропиленови памук, се чувстват много удобно.Приятен външен вид, съчетан с изискана ръчна работа и празнични цветове.Дали това е украса на вашия дом или вашия автомобил, имате право на избор.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : полипропилен памук, кратък плюш.-Размер : около 50 x 45 x 25 см - Размер : 50 см, кратък плюш, пълнеж от полипропилен памук, удобен, приятен на допир, не е лесно да се е деформирал.- Могат да придадат на вашата тържествена сватба красива и оживена атмосфера.- Приятен външен вид, съчетан с изискан празнични цветя са ръчно изработени.- Идеален за сватба у дома или в колата, навсякъде, където ви харесва.- Топло забележка : Уважаеми купувачи, снимки и реални обекти може да има някои малки разлики в цвят и размер поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчни измервания и т.

Опции за продукта

Свързани продукти