.

.

Hemoton 3шт Заключване за сигурност на детето Магнитни Ключалки кабинета за Магнитни Брави за сигурност за шкафове, Брави за сигурност на бебето в Гардероба, Заключва ?

Hemoton 3шт Заключване за сигурност на детето Магнитни Ключалки кабинета за Магнитни Брави за сигурност за шкафове, Брави за сигурност на бебето

BGN 1.67

Наличност
На склад

ПпЗАКЛЮЧВАНЕ на ДЕТСКИЯ ХЛАДИЛНИКА - вече не се страхувайте случайно да навреди на бебето си, благодарение на устройство, създаден за неговата защита.Капаче за СИГУРНОСТ на ДЕТСКИЯ кабинет-предпазен заключване предпазва децата от грешки при отваряне на врати и прозорци, надежден и безопасен. заключване на колана шкафа-може да е за катинар на хладилника, замъка на гардероба, замъка чекмедже, заключване на системата за безопасност на здравеопазването, замъка кутия за файлове, замъка на гардероба, замъка на бараката.РЕГУЛИРУЕМА ЗАКЛЮЧВАНЕ, който предпазва ОТ ДЕЦА - Поставяне на капаче на вратата на хладилника, выдвижном кутия и освободете се от необходимостта непрекъснато пряк реда в къщата.ЗАКЛЮЧВАНЕ на ВРАТАТА на ХЛАДИЛНИКА - Материал : изработен е от полипропилен и е безопасна за употреба.Списък на опаковки, 3 x Характеристики на брави-Размер : 25,00 X3,30 X2,00 см. / 9,82 X1,30 X0 заключване за хладилник за деца. -Цвят : както е показано на фигура дете-Материал : полипропилен система за заключване за фризера - Предотвратява случайното откритие на децата врати и прозорци, сигурна и надеждна система за заключване за детска хладилника. - Това може да помогне за предотвратяване на това, че децата не обърнаха хладилник и не са яли нещо, което родителите не искат да ядат, или за други не е затворила го от деца. - Широко приложение.Подходящ за врати на шкафове, чекмеджета, врати на къщи, врати на хладилници и т. Детски замък за охлаждане на шкафа. - Този замък е лесно да се отвори на възрастните, но да е лесно на децата.Предотвратите проглатывание дете на нещо с помощта на замъци хладилника curiosity за деца. - Лесно управление и инсталация, не е нужно пробиване, лесни и удобни за използване на детски ключалки за сигурност.Описаниемагнитные брави за шкафове Това няма да навреди на мебели за дома.заключване за защита от деца, специално предназначени за осигуряване на безопасността на децата, предпазва от нараняване на ръцете или пръстите деца при затваряне на вратата на хладилника или шкафа.

Опции за продукта

Свързани продукти