.

.

Детска Автомобилна камера FUNTELL, Детски Автомобилен монитор 1080P с диагонал 5 Инча за задната седалка, Автомобилна Камера с нощно виждане за деца, широк преглед, Запал?

Детска Автомобилна камера FUNTELL, Детски Автомобилен монитор 1080P с диагонал 5 Инча за задната седалка, Автомобилна Камера с нощно виждане

BGN 0.67

Наличност
На склад

Обектив с висока разделителна способност - Благодарение на 5-инчов широк дисплей с висока резолюция можете да получите по-широко поле на зрение независимо от това, през деня или през нощтаГолям зрителен ъгъл - Ъгъл на наклона на скоба на екрана може да се регулира нагоре и надолу и на дължина също може да се регулира, за да ви е по-удобно да се ползват.Нощен версия - осигурява ясен преглед в условия на слаба осветеност, без да се включва вътрешно осветление и без да пречи на вашето дете. Запалката 12 v -Той може да поддържа захранване 12-24 В и е подходящ за повечето автомобили с прикуривателем.Продължавайте да шофирате безопасно.Подобрена функция за нощно виждане.Лесна инсталация.Ясен преглед на цялата площ на задната седалка.Чудесен подарък за приятелите си, на семейството. ⭐ Детска автомобилна камера 1080 P изображение с разделителна способност 1920x1080 P HD на нашия реновирана 5-инчов голям монитор ви позволява по-ясно да види бебето си на задната седалка на автомобила по време на шофиране. ⭐ Подобрено нощно виждане - сензор за светлина на камерата включва инфрачервени led индикатори за през нощта, за да се осигури по-ясна картина за нощно виждане.Много по-безопасно да се грижат за децата на задната седалка на колата, дори когато се движите тъмна нощ, без никакво осветление. ⭐ Безопасността при шофиране - С помощта на бебешка монитор, инсталиран на предното стъкло, вие можете с лекота да се проверят на детето.Не е необходимо да се побърка от всеки вик или шум, не е необходимо да се прекъсне си врата, опитвайки се да надникнеш или се спират, за да видите за какво става въпрос.Това много помага да останете фокусирани върху шофирането. ⭐ Лесна инсталация - не са необходими инструменти, инсталация за 15 минути!Авто следи бебето за обратно виждане лесно се прикрепва към подголовнику вертикално, така и хоризонтално.Закачете монитора на предното стъкло с помощта на вендузи.Свържете захранващия кабел към запалката на колата.

Опции за продукта

Свързани продукти