.

.

Veemoon 30 бр., Ъглови Етикети за предпазване от Сблъсъци, Защита на Ъглите на Кабинета, Защита на Ъглите на Рамката Легла, Ъглови Брони за Мебели, Светлинен Ъгъл Протект?

Veemoon 30 бр., Ъглови Етикети за предпазване от Сблъсъци, Защита на Ъглите на Кабинета, Защита на Ъглите на Рамката Легла, Ъглови Брони

BGN 2.00

Наличност
На склад

Защитни ъгли : ?СИЛИКОНОВА ЗАЩИТА Мека, впитывающая повърхност е шоколадово-кафяв цвят, който допълва всеки интериор и създава атрактивен акцент в дома виЗащита на ръбовете : Двустранна залепваща конструкция за монтаж, здраво се е вкопчил и не е лесно пада.Защитни облицовки на ъгъл легла : Защитни облицовки на ъгъл легла Тези ъглови възглавници са изработени от висококачествени материали, ПВЦ, които са трайни и сигурни. Защитни облицовки на ъгъла журнального маса : Светещо ъглова защита на Тези защитни облицовки на ъгъла на защита на децата от удари за ъглите на мебелите, като осигурява безопасността на детето.Ъгловото покритие на масата : Нашите защитни ъгли позволяват ефективно да се избегне случайно причиняване на вреда на младенците.Защитни ъгли : ?СИЛИКОНОВА ЗАЩИТА Мека, впитывающая повърхност е шоколадово-кафяв цвят, който допълва всеки интериор и създава атрактивен акцент в дома ви.Защита на ръбовете : Двустранна залепваща конструкция за монтаж, здраво се е вкопчил и не е лесно пада.Защитни облицовки на ъгъл легла : Защитни облицовки на ъгъл легла Тези ъглови възглавници са изработени от висококачествени материали, ПВЦ, които са трайни и сигурни. Защитни облицовки на ъгъла журнального маса : Светещо ъглова защита на Тези защитни облицовки на ъгъла на защита на децата от удари за ъглите на мебелите, като осигурява безопасността на детето.Ъгловото покритие на масата : Нашите защитни ъгли позволяват ефективно да се избегне случайно причиняване на вреда на младенците.Осъществяване на списък с 30 x ъглови протектори Характеристики - Цвят : както е показано на фигура защита плот-Материал : PVC ъглова защита - Размер : 2,50 X1,50 X1,30 см / 0,98 X0,59 X0 защита на ръбовете. -Могат да бъдат монтирани на остри ръбове на маси, хладилници и други ъглови предмети от бита. -Оборудван с двустранно лепило, лесен за употреба и може да бъде премахнат, когато не са необходими ъглови огради. -Тези ъглови протектори, изработени от нажежен PVC-материал, който е по-гъвкав и мек средство за защита от сблъсък.

Опции за продукта

Свързани продукти