.

.

Комбинация замъци хладилника 4 Опаковки Замъци хладилника за възрастни Мини-хладилници за деца Лигав Катинар на хладилника Заключване на вратата на фризера Безоп?

Комбинация замъци хладилника 4 Опаковки Замъци хладилника за възрастни Мини-хладилници за деца Лигав Катинар на хладилника Заключване

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Ключовете не са необходими】 : Комбиниран дизайн на замъка хладилника, не трябва да търсят ключовете или се притеснявате за загуба на ключовеПросто поставете кода и щракнете върху бутона, за да отключите хладилник.Спестете времето си и направете живота си по-лесно. 【Широко приложение】 : Може да се използва като замъка на гардероба, заключване за сигурност на здравеопазването, замъка на тавата за принтер, замъка на фурната, замъка кутия за файлове, замъка на гардероба, замъка на плевнята и т. обнови предпазни ключалки за деца, тийнейджъри или дори възрастни.Черно-бялото е класика, подходяща за всяка сцена. 【Монтаж без пробиване】 Нашия мини-заключване за хладилника е Оборудван с най-трайни клейкими накладки 3 М, тренировка не е необходимо! приклеивание до хладилника отнема само секунди, просто почистете зоната, върху която се слагаш вътре заключване, залепете плоча на замъка, не изисква пробиване или винтове. 【Висококачествени материали】 : Заключване за сигурност на хладилника е изработен от висококачествен материал ABS + неръждаема стомана + цинк сплав, блокирани стоманен кабел скручен и утолщен, той е здрав и устойчив на абразия, а външния слой е защитен гелевое покритие, което има дълготраен устойчив на абразия живот и издръжлив. 【Как да смените паролата】 : Стъпка 1 : Задаване на заключване на първоначална парола : 000, натиснете и задръжте ключа, за да отворите заключване; Стъпка 2 : Използвайте инструмента (трябва да вземат със себе си), за да държат регулатор в интерфейса за настройка на паролата (не ослабляйте му), като едновременно с промените нова парола (задължително запомнете паролата си !!!); Стъпка 3 : След задаване на парола отново скремблируйте парола, за да го заключите.На децата е присъщо да бъде любопитен и да бъдат все така предприемчиви.В процеса на растеж на вашето дете може да се ровят в кутии, или се катерят по прозорците.Като родител, той неизбежно ще трябва да се притеснявате.А нашият многофункционален предпазител на новото поколение - това е вашата икономка сигурност.

Опции за продукта

Свързани продукти